Zavřít reklamu

ikona 334426_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

AllPass
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“2,99€“]

Compass Zen
Compass Zen je zajímavou kompasovou aplikací, kterou můžete využít na vašem iPhonu či iPadu. Aplikace vám nabízí možnost zobrazování skutečného či magnetického severu, měření rychlosti, nadmořskou výšku, vaše souřadnice, elegantní a minimalistický design.

[appbox appstore id940317064 oldprice=“7,99€“]

Delete Duplicates
Po stažení této aplikace můžete snadno smazat veškeré duplikované kontakty a zároveň všechny své kontakty zálohovat. Aplikace umí vymazat velké množství kontaktů najednou, vymazat kontakty podle určitého kritéria (bez telefonního čísla apod.) a obnovit kontakty ze zálohy během okamžiku.

[appbox appstore id508504148 oldprice=“7,99€“]

Mini for Facebook
Mini for Facebook vám umožní snadný přístup k vašemu účtu na Facebooku. Aplikace se automaticky uzamkne, pokud je v pozadí, nabízí vám bleskurychlou možnost chatovat s vašimi přáteli, sdílet příspěvky a v základu nabízí všechny funkce Facebooku. Aplikace se hodí pro každého, kdo chce svá data na Facebooku udržet v tajnosti. Mini for Facebook je doopravdy zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id1088589740 oldprice=“0,99€“]

Shake!
Shake! je užitečnou aplikací pro všechny outdoorové nadšence. Zatřeste svým iOS zařízením a rozsvítí se baterka, přejeďte po aplikaci a budete mít k dispozici kompas. Aplikace vám také zobrazí informace o aktuálním počasí v dané lokalitě. Shake! také nabízí informace o teplotě, tlaku, vlhkosti, rychlosti a směru větru, fáze Měsíce, čas do východu a západu Slunce a mnoho dalšího.

[appbox appstore id632334426 oldprice=“0,99€“]

Speech Calculator Pro
Aplikace Speech Calculator Pro je povedená kalkulačka, která vás oslní svým designem a funkcemi. Podporuje náhled historie, pokročilé funkce, volbu témat a také možnost zadávat čísla hlasem.

[appbox appstore id619336870 oldprice=“0,99€“]

Widget Dial
Widget Dial je nejrychlejší a nejjednodušší widget pro číselník. S Widget Dial si můžete zavolat přímo z oznamovacího centra, zařadit si tam oblíbené kontakty a poslední volaná čísla.

[appbox appstore id950123295 oldprice=“1,99€“]

Ringtones Maker
Aplikace Ringtone maker vám dopomůže k vytváření vyzvánění z písniček na vašem iPhonu. Můžete také nahrát např. hlasy vašich přátel a použít je jako vyzváněcí tóny. Nabízí krásné uživatelské rozhraní a hlavně k vytvoření vyzvánění stačí pouhé 3 kroky.

[appbox appstore id822195884 oldprice=“1,99€“]

Private Browser
Tato aplikce je rychlým, spolehlivým a zabezpečeným prohlížečem pro vaše iOS zařízení a uchová vaše prohlížení naprosto privátní. Historie prohlížení je automaticky smazána v momentě, kdy zavřete aplikaci.

[appbox appstore id971932842 oldprice=“8,99€“]

O-Downloader
O-Downloader je aplikace, která vám umožní rychlejší stahování, podporuje pauzování/spuštění/ukončení stahování souborů a mnoho dalšího. Aplikace podporuje das PDF, DOC, DOCX, PPT, PPTX, XLS, XLSX, PAGES, NUMBERS, KEYNOTE, ZIP a RAR.

[appbox appstore id1049396572 oldprice=“1,99€“]

Taskler
Taskler je skvělou aplikací pro vaše iOS zařízení, která nabízí přehledné a prosté uživatelské rozhraní, které vám umožní rozdělit všechny úkoly do různých podúkolů, takže můžete opravdu sledovat krok za krokem váš pokrok. Je velmi jednoduché se ztratit ve všech těch úkolech, které musíte udělat. Taskler vám pomůže seřadit a spravovat všechny vaše úkoly, takže už nikdy na nic nezapomenete.

[appbox appstore id1036122889 oldprice=“2,99€“]

Nimian Legends
Zažijte totální svobodu v běhání, plavání, skákání a dokonce i v létání kdekoliv v obrovském 3D světě. Postupem času můžete odemykat nové schopnosti a prozkoumávat celý svět, ve kterém je násilí volitelné. V Nimian Legends můžete projít krásnými lesy, kochat se rozbouřenými řekami a lovit medvědy, jeleny a lišky. Odhalíte všechna tajemství, která vám tato aplikace nabízí?

[appbox appstore id885657108 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.