Zavřít reklamu

Apple Earpods lightningNa sociální síti Weibo se během noci objevila fotografie, která ukazuje sluchátka Apple Eardpods s Lightning konektorem. Nic jiné kromě konektoru pro připojení sluchátek se však podle fotografie nezměnilo. Samozřejmě opět nemáme šanci posoudit, zda je fotografie pravá nebo se jedná jen o fotomontáž.

Každopádně je však fotografie zajímavá, protože se od chvíle, kdy se objevily spekulace o absenci 3,5mm jack konektoru u sluchátek objevily také spekulace o tom, že Apple přibalí k novému iPhone 7 bluetooth sluchátka. Fotografie však naznačuje, že to se nestane a naopak se dočkáme Apple Eardpods s Lightning konektorem.

Uvidíme tedy jak Apple nakonec absenci 3,5mm jack konektoru vyřeší a zda například nechystá redukci z 3,5mm jacku na Lightning konektor, protože omezení výhradně na Bluetooth sluchátka se podle reakcí zatím většina lidí brání jak jen to jde.

Aktualizace: fotografie na weibo se ukázala jako podvrh vytvořený ve Photoshopu, ovšem nyní již internetem koluje nová fotografie, která by měla skutečně zachycovat sluchátka Apple Earpods s Lightning konektorem. Novou fotografii naleznete přímo zde.

Apple Eardpods Lightning
screen-shot-2016-03-21-at-10-18-35

Dnes nejčtenější

.