Zavřít reklamu

Instagram icon 2Jak Instagram roste s obrázky takřka ovšem, co si dokážete představit, můžete prohlížet a hledat obrázky o čemkoliv. Instagram si vede záznamy o vyhledáváních, která v aplikaci provedete. Když se tedy vrátíte na kartu vyhledávání a vyhledávací pole, vaše historie prohlížení je viditelná, což se vám ne vždy může líbit, když například potřebujete skrýt, že jste něco, co ostatní vědět nemusí. Naštěstí Instagram umožňuje smazání předchozích vyhledáváních, takže můžete zamávat všem ošemetným klíčovým slovům, hashtagům a uživatelským jmenům, které již nechcete ukazovat v sekci hledání.

Jak vyčistit historii hledání na Instagramu

  1. Otevřete Instagram a klikněte vpravo dole na ikonku vašeho Profilu
  2. Klikněte na ikonku ozubeného kola pro přístup k Nastavení
  3. Přejděte až dolů a klikněte na Vyčistit historii prohlížení
  4. Potvrďte, že chcete vymazat historii klepnutím na tlačítko Ano
  5. Vraťte se na zpět na stránku vyhledávání a historie již nebude vidět

Je to snadné a nabízí jednoduchý způsob jak získat zpátky nějaké soukromí nebo se zbavit pochybných vyhledáváních, které již nechcete vidět v historii. Možná jste slintali nad obrázky čokoládových dortů, byli jste posedlí fotkou luxusního auta nebo jste věnovali příliš velkou pozornost na určitou pózu z jógy. Bez ohledu na důvod, proč chcete vymazat historii vyhledávání, nikdo se již nedozví, co jste hledali.

jak vyčistit historii hledání na Instagramu 3 jak vyčistit historii hledání na Instagramu 1 jak vyčistit historii hledání na Instagramu 2

*Zdroj: OSXDaily

Dnes nejčtenější

.