Zavřít reklamu

mittomo-icon

Japonská společnost Nintendo, která byla založena v roce 1889 oznámila své herní plány, které chce realizovat do března roku 2017. Společnost potvrdila, že vydá celkem pět mobilních her na kterých spolupracuje s vývojáři z týmu Dena. Nintendo již svoji první hru představilo, jmenuje se “Miitomo” a měla vyjít na konci roku 2015, ale vývoj a další přípravy odsunuly vydání. Nyní se nečekaně hra objevila v Japonském App Store a uživatelé ji mohou stahovat naprosto zdarma už několik hodin. Bohužel, na vydání hry v České republice se budeme muset ještě několik týdnů počkat.

Již dříve dříve oznámila, že Miitomo je jednou ze sociálních her, ve které mohou hráči vytvářet a následně upravovat vlastní avatary, které jsou známé jako Mii – i vaše Mii může komunikovat s ostatními pomocí sociální sítě. Hlavní zajímavostí Miitomo je, že můžete ve hře získávat body, které potom vyměníte za slevy na konzole a hry. Společnost po boku hry vydala, respektive spustila i věrnostní program „Moje Nintendo.“

Podle prvních recenzí, obsahuje hra několik chyb, které se Nintendo bude snažit opravit v příštím updatu. Údajně obsahuje zatím málo miniher, podle dostupných informací by se ale měl počet her zvyšovat. I přes některé nedostatky je hra aktuálně na Japonském App Store jedna z nejstahovanějších.

Sice Nintendo teprve vydalo první hru pro iOS, již dříve ale potvrdilo, že pracuje na další. CEO Nintenda, Tatsumi Kimishima prohlásil, že “Druhá hra bude něco jiného. Nebude se jednat o komunikační aplikaci, ale plánujeme použít jednou z postav, kterou již naši fanoušci moc dobře znají.

[appbox appstore simple id1073816197]

mittomo_facebook

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.