Zavřít reklamu

ikona 1876832_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Brightness 2
Brightness 2 vám umožní regulovat jas monitoru vašeho Macu přímo z menu bar. Samozřejmě, že to lze učinit i pomocí kláves, ale někomu více vyhovuje ovládání z menu bar, jelikož jsou zde i další ovládací prvky.

[appbox appstore id958895064 oldprice=“0,99€“]

Login Keeper
Mnoho lidí si zkouší všechny své přihlašovací údaje zapamatovat. V případě, že máte příliš mnoho přihlašovacích údajů, tak může paměť občas selhat. Aplikace Login Keeper byla vytvořena, aby vám ulehčila život. S tímto jednoduchým nástrojem budou všechny vaše privátní informace precizně srovnány a uchovány na jednom místě.

[appbox appstore id1041876832 oldprice=“1,99€“]

BitMedic AntiVirus
Je důležité správně ochránit svůj Mac a také chránit vaše citlivé a soukromé informace. BitMedic AntiVirus je jednou z aplikací, která vám zajistí plné zabezpečení a ochrání váš Mac přes různými útoky. Aplikace nabízí skener adwerů, virů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1001746820 oldprice=“29,99€“]

Recognito
Šikovná aplikace, která vám umožní najít stejnou fotografii na vašem Macu. Můžete najít snímky stejné nebo odlišné velikosti. Aplikace podporuje všechny formáty fotografií.

[appbox appstore id1038377104 oldprice=“2,99€“]

Music Converter
Music Converter vám umožní rychle a jednoduše konvertovat vaše alba, hudební a zvukové soubory na všechny možné populární formáty. Aplikace umí konvertovat z MP3, FLAC, WAV, WMA, M4A, AIFF, FLV a další do MP3, iTunes, M4A, M4R (vyzvánění iPhone), WMA, WAV, ALAC a další. Music Converter také extrahuje a konvertuje audio z videí (MOV, M4V, MP4, DivX, WMV, ASF, MKV, AVI a další).

[appbox appstore id1036029895 oldprice=“6,99€“]

ZipTool
ZipTool je velmi užitečná aplikace pro zipování a odzipování vašich souborů. Výhodou je, že si můžete nastavit rychlost zipování, tudíž i velikost zazipovaného souboru. Aplikace nabízí 31 jazyků, mezi kterými nechybí ani čeština.

[appbox appstore id809688339 oldprice=“0,99€“]

EverFont 
EverFont je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654635320 oldprice=“7,99€“]

Video-Converter
Video Converter je výkonnou a rychlou aplikací, která vám umožní bleskově konvertovat jakékoliv HD, SD video a audio soubory s nulovou ztrátou kvality. Tato aplikace nabízí klasický video editor, který vám nabízí různé efekty pro vylepšení vašeho videa. Aplikace podporuje velké množství formátů.

[appbox appstore id882289078 oldprice=“19,99€“]

PhotoCut
PhotoCut je interaktivní nástroj pro vystřihování vámi zvoleného obsahu. S touto aplikací můžete také odstranit pozadí z vašich fotografií. PhotoCut je aplikací, která značně urychlí celý designový proces, ušetří váš čas a vylepší kvalitu vašich fotografií. Aplikace podporuje velké množství souborů (JPG, BMP, PNG, GIF a další).

[appbox appstore id966457795 oldprice=“14,99€“]

Dnes nejčtenější

.