Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus dual camera icon 5V posledním týdnu jako by se roztrhl pytel s úniky týkající se iPhonu 7. Dnes se totiž vůbec poprvé objevila první reálná fotografie iPhone 7 Plus s duálním fotoaparátem, který je navíc vystouplý podobně jako na iPhonu 6 a 6s Plus. Fotografii zveřejnil čínský server Bastille Posta tak si nemůžeme být úplně jistí, že jde skutečně o věrohodné fotografie, ovšem úniky z Číny nám už v minulosti několikrát předem prozradily, jak bude nový iPhone vypadat.

Nejpodstatnějším na celém úniku je, že nám odhaluje vzhled iPhonu 7 Plus s duálním fotoaparátem, který je zasazen do černého oválu a čočky, respektive šasi mírně vystupuje nad záda telefonu. Únik navíc potvrzuje informaci, že se iPhone 7 zbaví pruhů přes záda telefonu a zůstanou jen ty vedoucí po hranách telefonu. Opravdu zajímavý je ale Smart Connector ve spodní části, který v současnosti můžeme nalézt na iPad Pro. Možná i toto bude jeden z důvodů, proč chce Apple iPhone 7 Plus s duálním fotoaparátem pojmenovat jako iPhone Pro. Zatím ale není moc jasné, jak by společnost chtěla zužitkovat Smart Connector u iPhonu, jelikož u iPadu Pro lze díky němu připojit, nabíjet a aktualizovat klávesnice a další příslušenství.

iPhone 7 Plus unik dual camera

Únik nám neprozrazuje, zda budou mít duální fotoaparát větší i menší model, ale naznačuje, že jím bude disponovat minimálně 5,5palcový model a navíc čočky budou vystouplé, což nekoresponduje s předchozími tvrzeními, kdy se tvrdilo, že se čočka srovná zároveň se zády smartphonu.

Navíc, firma Feld & Volk, která na zakázku předělává iPhony na zcela vlastní verze, vytvořila několik renderů, které do značné míry korespondují se snímkem výše a potvrzuje tak, že vystouplý duální fotoaparát a Smart Connect. Feld & Volk však tvrdí, že duální fotoaparát nabídne jak iPhone 7, tak i iPhone 7 Plus. Firma také věří, že iPhone 7 bude tenký 6,1mm (bez vystouplého fotoaparátu), čímž bude tenký jako současný iPod touch.

iPhone 7 rendery dual camera smart connector 2
iPhone 7 rendery dual camera smart connector 1

Server Apple Insider jen před malou chvílí zveřejnil další fotografie, které získal od svých spolehlivých zdrojů. Ty nám vůbec poprvé odhaluje vzhled přední části iPhonu 7, která by podle snímků neměla nabídnout Home Button, respektive by mohl být integrovaný přímo v displeji telefonu. Navíc si můžete všimnout i absence 3,5mm jacku, o čemž se spekuluje už několik měsíců a jde v podstatě o veřejné tajemství. Sám server ale upozorňuje, že je potřeba přistupovat k fotografiím předku s mírou jisté skepse. Přeci jen o iPhonu bez domovského tlačítka se spekuluje už několik generací a stále jsme se ho nedočkali.

iPhone 7 no home button apple insider

*zdroj: macrumors appleinsider

Dnes nejčtenější

.