Zavřít reklamu

CES UNVEILED 2016 PrahaVšichni Češi a obzvláště pak Pražané mají důvod jásat. Praha se totiž stane srdcem technologického světa, protože už letos v říjnu zde bude konat CES Unveiled 2016, na kterém se představí zajímavé novinky z počítačové světa. CES Unveiled je jakýmsi předskokanem veletrhu CES, který se konal teprve před dvěma měsíci a ačkoli na něm Apple nic neukazuje, mohli jste se o něm dočíst i u nás.

Na pohled se tak může zdát, že CES Unveiled není ani tak moc zajímavý, jako jeho nástupce v Las Vegas, který probíhá vždy v lednu, ale v minulosti se několikrát potvrdilo, že i na CES Unveiled se ukáže několik zajímavostí. Letošní ročník odstartuje 20. října v již zmíněné Praze a poté se 25. října přesune do Paříže, kde se uskutečnily i minulé ročníky.

Praha má podle slov Garyho Shapira, prezidenta a generálního ředitele CTA, sloužit jako centrum pro trhy východní a střední Evropy. Podle Shapira jde o slibné město v těsné blízkosti dalších technologických linií. Naše hlavní město je totiž šikovné umístěné téměř v samotném srdci Evropy, od čehož si pořadatelé slibují větší zájem fanoušků a obzvláště pak dalších novinek.

Samotný veletrh CES 2017 se bude konat již tradičně v lednu v americkém Las Vegas. Výstaviště bude otevřeno od 5. do 8. ledna.

CES UNVEILED 2016 Praha FB

*zdroj: novinky

Dnes nejčtenější

.