Zavřít reklamu

telefon phone iOS iconČlánky okolo funkcí 3D Touch displeje se v době vydání iPhonu 6s a 6s Plus jen hemžily, a tak jsme si mohli přečíst úplně o všech funkcích, které nový displej v kombinaci s iOS 9 nabízí. I my jsme přinesli výčet všech funkcí, které byly v té době známé. Nicméně, i tak se mi podařilo čistou náhodou objevit jednu funkci nového displeje, o které jsme ani my, ani zahraniční média nepsali, a tak je možné, že jí objevil opravdu jen málokdo.

Jde o zkratku v aplikaci Telefon. Že na ní přišlo jen několik uživatelů dokazuje i fakt, že je funkční jen za jistých okolností. Řeč je konkrétně o ikoně telefonu v alikaci Telefon v sekci Číselník. Když totiž nemáte naťukané žádné číslo, ikona je nefunkční, ale jakmile nějaké na číselníku vyťukáte, můžete buďto začít okamžitě volat, jak to znáte ze starších iPhonů nebo silnější stlačit ikonu telefonu a objeví se vám nabídka, kde můžete zahájit bežný hovor nebo audiohovor či videohovor přes FaceTime.

Užitečná funkce je to především proto, že si nemusíte nové číslo přidávat do kontaktů, abyste na něj mohli volat přes FaceTime, ale stačí jej vyťukat na číselníku a můžete rovnou zahájit audiohovor nebo videohovor, což bez 3D Touch není okamžitě možné.

Telefon 3D Touch

Dnes nejčtenější

.