Zavřít reklamu

iPhone SE MacRumors iconJiž za pouhý týden bychom se měli dočkat nového 4-palcového iPhonu, který by měl být představen spolu s novým, menším iPadem Pro. Jelikož se již nějakou dobu o iPhonu 5SE/SE spekuluje, jsou zde vůbec první fotografie, které nám ukazují design. Na první fotografii můžeme zleva vidět iPhone 5, iPhone 5SE a vpravo iPhone 6. iPhone byl nalezen takzvaně „v divočině“ v Šen-čenu v Číně. Tomuto místu se přezdívá „Silicon Valley of Hardware.“

Je to však reálné? Bude tak menší iPhone skutečně vypadat? Na to budeme moci odpovědět nejspíše až příští pondělí. Apple je znám tím, že si tyto informace dobře střeží, i přesto se však každým rokem něco z továrny ven dostane. Ať už se nám před oficiálním představením ukáže design nebo nějaký díl ze zařízení. Na druhé fotografii můžeme vidět, že iPhone 5SE vypadá jako zmenšenina iPhonu 6/6s, a to doslova.

Stejné jsou plastové linky na hliníkových zádech a taktéž vystouplá čočka fotoaparátu. Barva Rose Gold vypadá trochu odlišně a rozdílné je zkosení hran kolem Lightning a jack portu. Můžeme si také všimnout tlustšího těla a přesunutého zamykacího tlačítka na vrchní stranu telefonu, jak to známe ze staršího iPhonu 5s.

April z firmy Beep na videu dodává, že telefon nejde zapnout, čímž se potvrzuje, že jde pouze o maketu, ne o funkční prototyp. Je docela zábavné pozorovat, jak v Číně každým rokem vyrobí kopii iPhonu ještě před jeho oficiálním představením. Jde vidět, že si za ta léta získal opravdu velkou popularitu.

1-iphonese
2iphonese
3iphonese

*Zdroj: appleworld

Dnes nejčtenější

.