Zavřít reklamu

iPhone 7 dual camera iconVčera v odpoledních hodinách jste si mohli prohlédnout první větší únik iPhonu 7, který odhalil již dříve nastíněný design zad. O únik se postaral poměrně spolehlivý server NowhereElse, který ale nezveřejnil jen zmíněný únik iPhonu 7, ale také později ukázal vůbec první fotografie duálního fotoaparátu, o kterém se ve spojitosti s chystaným iPhonem již nějakou dobu spekuluje.

Konkrétně bychom se duálního fotoaparátu měli dočkat v 5,5palcovém iPhone 7 Plus a to dokonce jen v některých speciálních kusech, které by měly nést označení iPhone Pro. Duální fotoaparát by měl zajistit kvalitnější fotografie za horších zvětelných podmínek, optický zoom, možnost nahrávat videav picture in picture a mnoho dalších vychytávek.

Jak sám server poznamenal, není zcela jisté, zda duální fotoaparát na snímku níže je skutečně určen pro iPhone 7. Duální fotoaparát totiž mohou letos chystat i jiní výrobci smartphonů a například prvním potvrzeným je Huawei. Jak si ale můžete všimnout na snímcích níže, součástka má stejné označení jako fotoaparáty pro současný iPhone 6 a iPhone 6s, což nám naznačuje, že by skutečně mohlo jít o fotoaparát pro Apple respektive pro iPhone 7.

iPhone 7 dual camera unik 2
iPhone 7 dual camera unik 1

 

Dnes nejčtenější

.