Zavřít reklamu

ikona 456880_largerV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Solve
Solve je praktickou aplikací, která vám nabízí klasickou jednoduchou kalkulačku pro každodenní používání a také pokročilejší kalkulačku pro počítání těžších příkladů. Solve je prostě vše, co potřebujete od kalkulačky.

[appbox appstore id512556651 oldprice=“4,99€“]

BackUp Gmail
BackUp Gmail je tou nejsnazší cestou, jak si zálohovat váš účet na Gmailu a chránit všechna vaše data. Aplikaci si snadno přizpůsobíte svým potřebám. V BackUp Gmail si můžete založit vícero emailových účtů.

[appbox appstore id492622242 oldprice=“9,99€“]

Colossus
Colossus je moderní systémem, který spolehlivě monitoruje a zobrazuje CPU, paměť, síť, baterii a informace o pevném disku. Colossus představuje menu bar widgety, nabízí čistič paměti a mnoho dalšího.

[appbox appstore id988761368 oldprice=“1,99€“]

Memory PLUS
Memory PLUS je nástrojem, který přesně ukazuje aktuální spotřebu paměti ve vašem systému a pomáhá vám udržovat volnou paměť optimalizovanou. Aplikace nabízí menu bar ikonu, která zobrazuje intuitivní schéma spotřeby paměti. V případě, že se paměť zaplňuje, se ikona promění na červenou.

[appbox appstore id1000656801 oldprice=“0,99€“]

Quick Recorder
Quick Recorder je praktickou a prostou aplikací, která slouží pro nahrávání. Ikonka aplikace se vytvoří na vašem menu bar. Pokud chcete začít nahrávat, tak stačí kliknout a v momentě, kdy chcete přestat, tak kliknout podruhé. Snadné a efektivní.

[appbox appstore id1020149961 oldprice=“1,99€“]

Jeff
Jeff vám pomůže vytvořit GIFy a umožní vám vizuálně sdílet vaše nápady. Jednoduše nahrajte a sdílejte svou obrazovku s kýmkoliv. Stačí zachytit vaší obrazovku nebo vybrat část obrazovky, nahrát cokoliv, co děláte na obrazovce a Jeff automaticky nahraje GIF do vašeho Dropboxu.

[appbox appstore id934011232  oldprice=“9,99€“]

Calendar
Calendar je maličký kalendář, který se vejde do vašeho menu bar a poskytne vám okamžitý přístup do vašeho časového plánu. Pokud rádi využíváte svůj kalendář a píšete si do něj všechny události, tak se vám Calendar určitě bude hodit.

[appbox appstore id1071760020  oldprice=“2,99€“]

App for YouTube
Jakmile App for YouTube otevřete, tak stačí kliknout na tlačítko přehrávání a budete mít okamžitý přístup k vašim oblíbeným videím. Aplikace vám také umožní aktivovat aplikaci za pomocí klávesové zkratky, kterou si sami zvolíte.

[appbox appstore id958456880 oldprice=“1,99€“]

Tutor for Microsoft Word
Pokud chcete zvýšit svou produktivitu v programu Microsoft Word, tak tato aplikace by vám mohla pomoci. Aplikace nabízí 39 tutoriálů, které zefektivní vaší práci.

[appbox appstore id1086776124 oldprice=“4,99€“]

Dnes nejčtenější

.