Zavřít reklamu

ikona 224808_largerNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

LeechTunes
Máte v oblibě Apple Music? Zesilte svůj zážitek s touto aplikací. Přidejte všechnu svou oblíbenou hudbu přes Apple Music a užijte si poslech s LeechTunes. Tato aplikace je novou cestou, jak si užít vaší muziku. LeechTunes je snadno použitelnou aplikací díky opravdu lehkému ovládání, takže jí můžete lehce ovládat.

[appbox appstore id345439314 oldprice=“1,99€“]

Briefcase
Briefcase je aplikací ,,vše v jednom” – prohlížečem dokumentů a správcem pro váš iPhone, iPad a iPod Touch. Aplikace dokáže importovat soubory z Macu/počítače přes WiFi či iTunes do vašeho iOS zařízení. Dále aplikace nabízí stahování a nahrávání souborů z Dropboxu, GoogleDrive, SkyDrive i Box. Briefcase podporuje PDF dokumenty, obrázkové soubory (jpg, png, gif a další) dokumenty Microsoft Office i iWork, audio i video soubory.

[appbox appstore id579224808 oldprice=“2,99€“]

VidoMeasure
VidoMeasure vám umožní skrze živý přenos přes hledáček kamery zobrazovat délku a výšku určitého objektu, na který míříte kamerou. Díky této aplikaci můžete snadno měřit cokoliv co vás napadne.

[appbox appstore id1078675465 oldprice=“0,99€“]

VPN Master
VPN Master je skvělou aplikací, která vám umožní navštívit oblíbené webové stránky a nabízí zabezpečení soukromí a WiFi. Aplikace přináší vysokorychlostní a zabezpečené připojení do vašeho iPhonu, iPadu a iPodu Touch.

[appbox appstore id1035355817 oldprice=“2,99€“]

Copy Parrot
Copy Parrot je rychlou a jednoduchou cestou, jak ukládat a skladovat důležité informace. Umožní vám kopírovat informace z jednoho iOS zařízení a vkládat do jiného iOS zařízení.

[appbox appstore id953668340 oldprice=“1,99€“]

Phoenix Photo Editor
Jak už samotný název napovídá, Phoenix Photo Editor je další z mnoha aplikací na úpravu fotografií. Oproti ostatním nabízí nyní zdarma poměrně pokročilé úpravy díky mnoha nástrojům, filtrům a dalším funkcím. Obrázky a fotografie můžete zmenšovat, ořezávat, přidávat jim text, měnit světlo apod. První verze je pro iPhone, iPad a iPod Touch a druhá verze pouze pro iPad.

[appbox appstore id734696710 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id798663364 oldprice=“0,99€“]

Voice Translator
Voice Translator je užitečnou aplikací, která vám zajistí profesionální překladač, který budete mít vždy u sebe prostřednictvím svého iPhonu, iPodu Touch a iPadu. Díky této aplikaci se můžete naučit novému jazyku, cestovat do cizí země nebo chatovat s lidmi, kteří nemluví vaším jazykem. Stačí promluvit k vašemu zařízení a aplikace okamžitě překládá do jednoho z 33 cizích jazyků. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id863033887 oldprice=“3,99€“]

AnyScan
AnyScan vám umožní oskenovat jakýkoliv typ dokumentu, který potřebujete převést do jediného PDF souboru. Může to být jakýkoliv typ dokumentu, recepty, poznámky a cokoliv dalšího. Aplikace je zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id568826833 oldprice=“0,99€“]

Private Camera Pro
Chtěli jste si někdy raději skrýt některé fotografie nebo? S Private Camera Pro můžete. Umožňuje totiž pod heslo skrýt vybrané fotografie, ale můžete je z aplikace i sdílet přes cloud nebo přes zprávy. Pomocí aplikace ale také můžete video nebo fotografie pořizovat a ty tak budou automaticky hned chráněná heslem. Private Camera Pro navíc podporuje speciální režim pro hosta s falešným heslem.

[appbox appstore id473538611 oldprice=“2,99€“]

Bailey’s Sketching
Bailey’s Sketching App vám nabízí prostou a zároveň krásnou možnost, jak zachytit vaše nápady. Tuto aplikaci můžete využít ke skicování a malování barevných kreseb. Bailey’s Sketching App vám mimo jiné přináší velké množství různých malovacích a kreslících nástrojů.

[appbox appstore id777357790 oldprice=“0,99€“]

ReadToMe
ReadToMe je aplikací, která se zaměřuje na předčítání textů, dokumentů a webových stránek. Aplikace předčítá více než 30 cizích jazyků včetně českého jazyka. ReadToMe podporuje mnoho různých formátů (text, txt, rtf, doc, docx, ppt, pptx a mnoho dalších).

[appbox appstore id966112783 oldprice=“4,99€“]

Dnes nejčtenější

.