Zavřít reklamu

restu_logo_fbPo úspěšném etablování se na českém trhu, kde se RESTU rychle stalo největším průvodcem po restauracích v České republice s více než 130 000 ověřenými recenzemi uživatelů i největším rezervačním portálem, který usadil již téměř 3,5 miliony hostů, nyní společnost míří také na Slovensko. Zpočátku se Restu.sk zaměří zejména na vybudování kvalitní nabídky restaurací v  Bratislavě, do konce roku plánuje spolupráci s více než 500 podniky nejen v metropoli, ale i dalších slovenských městech.  Slovenskem však expanze úspěšného českého start-upu nekončí: do konce března RESTU zamíří také na maďarský trh, do konce dubna pak na trh v Polsku.

RESTU vstoupilo na slovenský trh
Slovensko se stává po České republice druhým trhem, kde bude RESTU, součást české investiční skupiny Miton, inspirovat všechny milovníky kvalitního jídla a dobrých restaurací. „Těší nás, že po třech úspěšných letech v České republice, můžeme naše osvědčené služby – nejkomplexnějšího průvodce po restauracích, inspiraci i snadnou rezervaci na pár kliknutí  – nabídnout uživatelům i na Slovensku,” uvádí Pavel Suchánek, zakladatel RESTU. A nejen hostům, ale i majitelům restaurací přináší vstup RESTU na Slovensko přidanou hodnotu osvědčené služby: „Naši hlavní službu pro restaurace, totiž vyladěný on-line rezervační systém s table managementem, který šetří čas obsluze a umožnuje restauraci jednoduše  spravovat rezervace i budovat databázi zákazníků, nabídneme samozřejmě i slovenským restauratérům. Koneckonců jedním z impulsů pro náš vstup na Slovensko byla právě i přímá žádost restaurací, se kterými spolupracujeme v Čechách – že se jim tu s Restu výborně pracuje a chtějí ho mít k dispozici i ve svých slovenských pobočkách. Z čehož je nejlépe vidět, že využívání RESTU je pro restauraci opravdu přínos,” dodává Pavel Suchánek.

Mobilni aplikace RESTU

Průvodce po restauracích na Slovensku, rezervační služba i věrnostní systém
Jakožto průvodce po restauracích číslo jedna na českém trhu, se chce stát RESTU i na Slovensku důvěryhodným rádcem a první volbou všech milovníků jídla, a to díky 100% ověřeným hodnocením těch, kteří navštívili restauraci před nimi. A nejen rádcem, ale i nejjednodušší rezervační službou s bonusem navíc. „Stejně jako čeští zákazníci, i ti slovenští budou moci využívat věrnostní systém, který odměňuje uživatele RESTU za každou uskutečněnou rezervaci či recenzi. Kredity získané aktivitou na restu.sk mohou zákazníci proměnit na vouchery a dopřát si tak zážitek v restauraci zdarma,” přibližuje uživatelské výhody Restu Pavel Suchánek. Do konce června 2016 RESTU spustí také mobilní aplikaci pro systém iOS i Android, která uživateli obratem najde nejlépe hodnocené restaurace v okolí a umožní rychlou rezervaci během pár kliknutí.

Expanze do Maďarska a Polska
Do konce března RESTU ještě expanduje na maďarský trh, do konce dubna pak na trh v Polsku. „V Maďarsku je momentálně provozováno více než 25 000 restaurací. My bychom se rádi soustředili zejména na pokrytí restaurací v Budapešti, kterých existuje kolem 5 000 a sama Budapešť představuje atraktivní turistický cíl,“ uvádí Pavel Suchánek. Polský trh je pro změnu geograficky velice rozsáhlý a roztříštěný do několika velkých měst, pro RESTU tak představuje velkou výzvu.

„Stěžejním městem je pro nás v prvotní fázi bezpochyby Varšava, následovaná Krakovem, který je také velice přitažlivý z hlediska turistického ruchu,“ uzavírá Pavel Suchánek.

RESTU: největší průvodce po pohostinských zařízeních v ČR
Od roku 2013, kdy český gastronomický startup vzniknul, usadil 3,5 miliony spokojených hostů. Na www.restu.cz si mohou zákazníci rychle, jednoduše a pohodlně rezervovat místo do téměř 6 500 restaurací. Otevírací dobu, kontakty, ale i další údaje lze na webu zjistit u více než 18 000 podniků, což z RESTU dělá největšího průvodce po pohostinských zařízeních v ČR. Vychytaným pomocníkem je pro uživatele také mobilní aplikace RESTU dostupná pro systém iOS i Android, která uživateli obratem najde nejlépe hodnocené restaurace v okolí a umožní jim tak nejen si rychle zjistit a vybrat si, co je blízko nich k dispozici, ale i na pár kliknutí jednoduše udělat rezervaci, bez nutnosti ztrácet čas telefonátem do restaurace.

RESTU_sk

Dnes nejčtenější

.