Zavřít reklamu

iPhone 7 iconSezóna úniků iPhonu 7 se pomalu rozjíždí. Minulý týden jsme vám přinesli první fotografie obalu pro chystaný smartphone od Applu a nyní server NowhereElse.fr, který je již známý svými mnohdy přesnými informacemi a úniky, vypustil do světa fotografie zachycující technický nákres šasi, konkrétně jde o záda telefonu, která by podle předchozích informací měla projít redesignem.

Jak si můžete všimnout na snímcích níže, nevzhledné pruhy pro antény téměř zmizely a záda tak vypadají mnohem čistěji a minimalisticky. Ovšem přesně jak tvrdil server MacRumors, pruhy zůstaly na hranách telefonu a podle snímků jsou i o něco světlejší. Hrany jsou ovšem stejně zaoblené jako u současných modelů, ale při bližším pohledu si můžete všimnout většího výřezu pro fotoaparát. Výřez je také usazený mnohem blíž ke hraně telefonu než na současných modelech, což nám naznačuje, že Apple plánuje u iPhonu 7 provádět s hlavním fotoaparátem nějaké změny.

Podle informací jde o snímek 4,7palcového iPhonu 7 a proto i z tohoto důvodu nevidíme na zadní straně dvojitý otvor pro duální fotoaparát. Ten by totiž měl nabídnout jen iPhone 7 Plus respektive jen některé modely 5,5palcového smartphonu, který by se měl podle informací nazývat iPhone Pro. Podle zdrojů je šasi telefonu také o něco málo tenčí, i když ze snímků to není na první pohled patrné.

Zajímavé také je, že ve stejnou dobu před dvěma lety unikl hodně podobně i vzhled chystaného iPhonu 6, který tehdy prošel razantním redesignem. Je tedy velice pravděpodobné, že snímky, které vidíte níže, nám skutečně prozrazují vzhled nové generace iPhonu.

iPhone 7 technické šasi

 

Dnes nejčtenější

.