Zavřít reklamu

pdf expertReaddle, ukrajinský vývojář oblíbeného produktivního softwaru, osvěžil PDF správu a aplikaci poznámky. Aplikace PDF Expert pro OS X a PDF Expert pro iOS se dočkala nové funkce Handoff. S funkcí Handoff, může uživatel aplikace PDF Expert začít upravovat PDF dokument na iPhonu nebo iPadu a v práci pokračovat tam, kde ji nechali na iPhonu a dokončit jí na Macu. Navíc dnešní aktualizace obsahuje půl tuctu vylepšení, jako je například schopnost vybrat část dokumentu, oříznout jí nebo zkopírovat.

Pokud jste začali pracovat na PDF souboru v aplikaci PDF Expert na iPhonu nebo iPadu, můžete ho přenést do počítače, stisknutím tlačítka Handoff v aplikaci na Macu. Dále vyberete váš soubor a Handoff se postará o vše ostatní. Přenos PDF souboru se všemi poznámkami a úpravami na Mac, je možný za předpokladu, že jak váš iPhone, iPad tak Mac jsou připojeny ke stejné Wi-Fi síti a používají stejný iCloud účet.

“Pracujeme na verzi PDF Expert 2.0 pro Mac, která bude obsahovat OCR (Optické rozpoznávání znaků) a úpravy textu v PDF,” poznamenal Readlle. Pro všechny stávající uživatele PDF Expertu, bude aktualizace zdarma.

Verze PDF Expert na iOS je jednou z nejvíce stažených produktivních aplikací na App Storu s více než 5 miliony uživateli po celém světě. Verze pro Mac byla spuštěna v listopadu 2015 a byla vybrána Applem jako druhá nejlepší aplikace roku.

PDF Expert pro Mac vyžaduje Mac s procesorem Intel a OS X 10.10 Yosemite nebo vyšší. Aplikace je v současně době pouze v angličtině. Aplikace je v současně době v App Storu v 70% slevě za cenu 19.99 $ (500 Kč), sleva končí zítra, kdy aplikace bude stát 59.99 $ (1500 Kč). Verze na iPhone stojí 9.99 $ (250 Kč) a vyžaduje iOS 8 nebo novější.

PDF-Expert-HAndoff-support-animation
Readdle-PDF-Expert-for-OS-X-Mac
pdf expert macbook

*Zdroj: iDownloadBlog

Dnes nejčtenější

.