Zavřít reklamu

Spigen iPhone SE obal case iconUž jen něco málo přes týden zbývá do představení 4palcového iPhonu SE nebo 5SE a stále doposud nevíme, jak přesně bude nový smartphone od Applu vypadat. Jedny informace naznačují, že bude stejný jako iPhone 5s, jen přední sklo kryjící displej bude zahnuté podobně jako na iPhonu 6 a 6s. Další infomrace respektive náčrtky pak zase prozrazují, že 4placový iPhone více podobný iPhonu 6, a to i včetně mírně vystouplé čočky fotoaparátu.

Stále také není jasné, zda se power tlačítko bude nacházet na horní straně nebo na boku telefonu a jestli pruhy na zádech budou ve stylu iPhonu 5s nebo iPhonu 6. Viděli jsme několik konceptů, které nám mají vzhled iPhonu přiblížit a nepřesněji byl asi server MacRumors, který spojil několik potvrzených informací dohromady.

Nyní se ale serveru podařilo získat fotografie obalů od Spigenu, který vždy jako první nabízí obaly pro nová zařízení a jinak tomu nebylo ani v případě iPhonu 6 a iPhonu 6s, kdy také před vypuštěním ukázal vzhled telefonu nebo odstín Rose Gold. Spigen samozřejmě předběžně dostal informace od Applu, jak bude iPhone SE vypadat a na základě těch začal vyrábět obaly, aby byl na nový iPhone připraven.

Spigen iPhone SE obal case 2

Obaly od Spigenu nám prozrazují, že nový iPhone SE se pochlubí stejným designem jako iPhone 5s. Power tlačítko bude na horní straně telefonu, tlačítka pro ovládání hlasitosti budou kulatá a LED blesk bude mít tvar pilulky úplně stejně jako na iPhonu 5s.

Obaly od Spigenu ale zakrývají strany telefonu, a tak není jasné, zda budou hrany a sklo na displeji zahnuté nebo ne. Stejně tak nevíme, jak bude vypadat spodek a záda telefonu, ale vzhledem k otvoru pro fotoaparát se nabízí, že pruhy na zádech pro antény budou mít stejný design jako u iPhonu 5s a tudíž by měly být i skleněné.

Serveru Macrumors několik známých výrobců obalů potvrdilo, že iPhone SE bude mít stejné rozměry jako iPhone 5s, tudíž bude možné na novinku použít všechny současné obaly pro 4palcové iPhony. Někteří výrobci si ve svém tvrzení byli jistí, což ale vyvrací spekulace o zaoblených hranách ve stylu iPhonu 6, jak naznačovaly předchozí zvěsti.

Obaly nám snad vždy prozradí vzhled chystaného iPhonu ještě před jeho vydáním a skoro nikdy se nemýlí. Nicméně server upozorňuje, že informace od jednotlivých výrobců obalů se všem neshodovaly a tak je možné, že ne každý výrobce má správné návrhy telefonu, jak už se také v minulosti stalo. Nicméně Spigen je vždy jeden z nejspolehlivějších zdrojů. I tak ale zůstává přesný vzhled telefonu do posledního detailu nejasný až do 21. března, kdy má Apple iPhone SE představit po boku 9,7″ iPadu Pro a nových modelů Apple Watch.

Spigen iPhone SE obal case

*zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.