Zavřít reklamu

pujcovna iPadu iconTablety si již dlouhou dobu nacházejí místo u stále většího počtu lidí a stávají se tak neuvěřitelně univerzálním a potřebným zařízením. Mohou pomoci propagovat vaše výrobky a služby pomocí interaktivní formy. Tablety od společnosti Apple (iPady) jsou elegantní, cool a snadno přizpůsobitelné pomocí nejrůznějších aplikací. Společnost v pražských Holešovicích má vlastní půjčovnu a o zapůjčení iPadů je obrovský zájem.

 

Proč si iPad půjčit?

Papírová forma propagace a další výtisky se pomalu stávají minulostí. Obchodní prezentace, konvence a další firemní akce se v dnešní době musí spoléhat na špičkové technologie, mezi které iPad samozřejmě patří! Pokud vám nákup iPadů přijde zbytečně nákladný, využijte půjčovnu v Logicworks a získejte zvolený počet iPadů na Vámi vybranou dobu.

“Kolikrát se jedná pouze o jednorázové akce a nákup iPadů není výhodný”

iPady nabízí zvýšenou flexibilitu, produktivitu a mobilitu. Pomocí nich tak můžete vytvořit skutečně interaktivní zážitek pro všechny své stávající, ale i nové klienty. Proč si ovšem iPady půjčit a nekoupit? Je to jednoduché! Kolikrát se jedná pouze o jednorázové akce a nákup všech potřebných iPadů není výhodný. Nebo si iPady nakonec nakoupíte, ale po skončení pořádané akce zjistíte, že pro ně nemáte další využití. Proto je tu půjčovna iPadů v Logicworks, kde si můžete zvolit libovolný počet iPadů na libovolnou dobu. Po skončení akce se tak nebudete muset trápit tím, co dělat s nakoupenými iPady.

pujcovna iPadu 1

K čemu zapůjčené iPady využít?

V dnešní době neexistuje lepší způsob, jak prezentovat svou firmu, nabízené produkty či služby, než pomocí iPadu a připojení k internetu. To se postupně stává hlavním důvodem, proč si stovky firem zapůjčují iPady, jako absolutní nutnost pro pořádání firemních akcí, veletrhů a dalších společenských událostí. Pomocí iPadu můžete na své akci zobrazit firemní videa, spustit a nechat návštěvníky otestovat vaší aplikaci, vytvořit průzkum, prezentovat své webové stránky či elektronicky kontrolovat vstupenky.

Jak si iPad půjčit/objednat?

Pokud se rozhodnete pro zápůjčku iPadu, máte dvě možnost jak objednat. První možnost je vyplnit formulář na stránkách společnosti Logicworks a nebo můžete rovnou bez psaní zavolat na toto číslo: +420 774 404 346. Více naleznete v kontaktech.

pujcovna iPadu 3

Kolik stojí zapůjčení a co vše s sebou potřebuji?

Oproti samotnému nákupu je zapůjčení iPadů opravdu výhodné. Půjčovné u nich stojí od 264,- Kč (bez DPH) – 1 iPad/1 den a k samotnému zapůjčení vám postačí pouze razítko firmy nebo doklad totožnosti (občanský průkaz nebo cestovní pas). K dispozici jsou vždy nejnovější modely (v současné době společnost půjčuje iPad Air a iPad Air 2).

Další výhody zápůjčky

K iPadu je také možnost zapůjčit SIM kartu s datovým tarifem, takže budete mít neustálý přístup k internetu. Potřebujete půjčit větší množství? To není žádný problém, umí zapůjčit třeba i 50 iPadů najednou. Dále vám k nim rádi zapůjčí dobíjecí a synchronizační docky na 10 iPadů.

V Logicworks se vám také postarají o kompletní přípravu daných zařízení, včetně instalace potřebných aplikací nebo nastavení podle vašich požadavků.

pujcovna iPadu 2

Pokud se vám zalíbily fotografie v článku a chtěli byste podobné použít i pro své účely, stačí navštívit mockupdeals a vybrat si podle svých preferencí. Některé mockupy jsou dokonce zdarma.

Dnes nejčtenější

.