Zavřít reklamu

Apple MicrosoftMicrosoft je zpět s novými reklamami, které nám ukazují slogan „Toto nemohu dělat na svém Macu.“ Microsoft ukázal nový motiv s reklamami na Windows 10, které poukazují na některé z věcí, které „Mac nemůže dělat,“ jako například vestavěná hlasová asistentka Cortana, podpora pro vybarvování a kreslení na notebooku s vestavěným dotykovým displejem a nebo možnost přihlášení do Windows pomocí svého obličeje.

Včera zveřejnil CEO Microsoftu nové reklamy na Surface Book, což je zařízení prezentované jako ultimátní notebook, protože je výkonný a všestranný. Reklama se snaží zviditelnit obrazovku s vysokým rozlišením a také citlivost a přesnost jejich stylusu. V reklamách se objevuje fotograf Tim Flach, který fotí volně žijící živočichy a který je uživatelem Surface Booku, na němž se snaží pomocí stylusu upravit fotografie tak, aby na nich zvířata vypadala jako lidé.

https://www.youtube.com/watch?v=KQw6vxYo8KE

V druhé reklamě popisuje Microsoft stylus, který má 1024 úrovní přítlaku a také obrazovku Surface Booku, která má vysoké rozlišení 3000×2000 pixelů. Obě reklamy končí tím, že Flach vysloví slogan „I just can’t do that on my Mac,“ což v překladu znamená „Toto prostě na mém Macu nemůžu dělat.“

https://www.youtube.com/watch?v=MzuhBrHOnP8

„Bez ohledu na to, co budete vytvářet, udělejte to lépe na Surface Book. S výkonem, který potřebujete pro běh softwaru, v neuvěřitelně tenkém a lehkém těle, navíc s Pen stylusem a krásným dotykovým displejem, Surface Book představuje revoluční způsob práce,“ píše se v popisku videa.

Surface Book je rozhodně zajímavým strojem, který je však velmi drahý. Za 1 899 dolarů (47 000 Kč) s poloviční pamětí GPU a s dvoujádrovým Intel Core i5 procesorem, se nemůže porovnávat s 15-palcovým MacBookem Pro, který obsahuje vysoce kvalitní sérii čtyřjádrových procesorů Intel Core i7 a dva gigabajty video RAM. Vlajková loď Surface Booku s 1 TB úložného prostoru a procesorem Intel Core i7 vás pak vyjde na 3 200 dolarů (79 000 Kč).

Surface Book

 

*Zdroj: idownloadblog

Dnes nejčtenější

.