Zavřít reklamu

ikona 1398578_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Super MOV Converter
Super MOV Converter vám umožní převést HD videa, AVCHD videa či jakákoliv běžná videa na formát MOV na přehrání na Quick Time, Apple Tv, iPhone 6/6 plus/5S/5C/5/4S, iPad Air 2/ Air/mini 3/mini 2/mini/4, iPod.

[appbox appstore id635195204 oldprice=“19,99€“]

3D Converter
Pokud jste milovníkem 3D, tak byste si neměli nechat ujít 3D Video Converter. Aplikace umí rychle a jednoduše konvertovat 2D videa na 3D efekty, 3D videa na běžná 2D videa a mnoho dalšího. S touto aplikací si můžete snadno užít 3D ve 3D brýlích. Aplikace podporuje mnoho formátů videí.

[appbox appstore id665539940 oldprice=“13,99€“]

Aktuell 2
Aktuell 2 je moderní, intuitivní a elegantní aplikace pro pročítání blogů a zpráv. Všechny důležité zdroje budete mít v jedné aplikaci. Aktuell 2 nabízí neomezené množství skupin, snadné sdílení, vytváření záložek a mnoho dalšího. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id839682407 oldprice=“9,99€“]

One Cloud Backup
One Cloud Backup je zálohovací pomocník, který využívá Dropbox a/nebo Box cloud služby k zálohování vašich dat. S touto aplikací můžete zálohovat nejdůležitější data z vašeho Macu jako například: dokumenty, obrázky, hudbu, filmy a další položky. One Cloud Backup podporuje prozatím pouze Dropbox a Box. Aplikace je zlevněná na 1,99$, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id949290755 oldprice=“2,99€“]

TuneSkip
TuneSkip vám umožní přeskakovat písničky nebo videa za pomocí jednoho kliknutí na tlačítko, aniž byste modifikovat playlist na iTunes. Pokud se vám zrovna nelíbí nějaká písnička, která se právě přehrává, tak klikněte na TuneSkip a hotovo.

[appbox appstore id721349009 oldprice=“6,99€“]

Disk Map Analyzer
Za pomocí této aplikace dokážete zmapovat váš disk a uvolníte mnoho volného místa během okamžiku. Disk Map Analyzer nabízí nejsnazší a nejrychlejší cestu, jak získat více ceněného místa na vašem disku. Stačí proskenovat disk a lehce si prohlídnete, které soubory zabírají nejvíce místa. Aplikace podporuje všechny druhy disků (interní, externí, Dropbox a další).

[appbox appstore id1071398578 oldprice=“19,99€“]

DiscBurner
DiscBurner je profesionální vypalovací aplikací. Můžete použít DiscBurner na vypálení dat, iso a dmg souborů. Podporuje CD, DVD, HD-DVD a BD. Aplikace je zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id779614719 oldprice=“9,99€“]

Photo: cnet.com Photo: cnet.com

Dnes nejčtenější

.