Zavřít reklamu

Cydia-iOS-7-Icon1

Součástí aktuálně nejnovějšího iPhonu 6s a 6s Plus je nová funkce 3D Touch, která dokáže zareagovat na sílu stisku displeje zařízení. Tato funkce dle uživatelů nevyužívá veškerý svůj potenciál. Aktuálně umožňuje uživatelům zobrazit náhled položek v e-mailu, odkazy v prohlížeči nebo dokonce konverzaci bez jejího otevření. Uživatelé si však přeji, aby Apple rozšířil 3D Touch a většina doufá, že s příchodem iOS 10 bude podporovat více funkcí. Pokud se vám však nechce čekat a máte jailbreak, tak můžete využít na iPhonu 6s nebo 6s Plus nový tweak. Ten se nazývá QuickCenter, co zpřístupní za funkce?

Krom ovládání hudby přímo z plochy, můžete pomocí tweaku a technologie 3D Touch nastavovat iPhone přímo z Control Centeru. V praxi to funguje tak, že v Control Centeru stisknete silně displej například na ikoně Wi-Fi. Zobrazí se vám nabídka Wi-Fi sítí v okolí, na které se můžete ihned připojit. QucikCenter jednoduše převede celý Control Center do plné podpory 3D Touche.

Tweak QucikCenter můžete stahovat z obchodu Cydia za 1 americký dolar. Měli byste však vlastnit nejnovější iPhone, který má v sobě nainstalovaný jailbreak. Aplikace funguje i na ostatních iPhonech, zážitek je však poloviční.

Doufáme, že Apple se aplikací inspiruje a integruje funkce do iOS 10, který má vyjít na podzim tohoto roku, ale pro vývojáře se jej dočkáme již v červnu na WWDC

*Zdroj: Bgr.com

Dnes nejčtenější

.