Zavřít reklamu

ikona 6004595_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Friendly for Netflix
Pokud jste fanouškem Netlixu, tak byste mohli ocenit tuto aplikaci. Friendly for Netflix je jednoduchou a efektivní aplikací, která vám umožní sledovat vaše oblíbené filmy a televizní pořady na vašem Macu. S tou aplikací můžete také přehrát trailery, sledovat hodnocení a mnoho dalšího.

[appbox appstore id553245401 oldprice=“4,99€“]

Paste
Paste je novou možností, jak kopírovat a vkládat zkopírovaný text pro váš Mac. Tato aplikace ukládá všechno, co jste kdy zkopírovali a umožní vám použít zkopírovaný obsah kdykoliv budete potřebovat. Paste rozeznává a uchovává text, obrázky, odkazy, soubory a jakýkoliv další typ obsahu.

[appbox appstore id967805235 oldprice=“6,99€“]

AppGenome
S touto praktickou aplikací můžete zapomenout na všechny aplikace typu Facebook, Instagram a další. AppGenome vám umožní uvést vámi zvolenou URL, zvolení typu prohlížeče (pro plnohodnotný nebo mobilní web) a vytvoří aplikaci, která zůstane umístěna ve vašem menu bar. Tato aplikace podporuje všechny webové stránky. AppGenome vám také nabízí seznam přednastavených aplikací, např. Reddit, YouTube, Dropbox, Gmail a další.

[appbox appstore id1076004595 oldprice=“2,99€“]

Super Refocus
Super Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“14,99€“]

FreeMem
FreeMem je užitečným nástrojem, který dokáže zvýšit volnou paměť za pomocí jednoho kliknutí. Aplikace neustále sleduje využití paměti na menu bar.

[appbox appstore id545088950 oldprice=“1,99€“]

Movavi
Movavi je tou nejrychlejší cestou, jak proměnit vaše dobré fotografie na velkolepé snímky. Snadno můžete odstranit zbytečné prvky z vašich fotek, vylepšit kvalitu a editovat je. Ukládat vaše fotografie můžete v různých formátech, např. JPEG, PNG, BMP, TIFF a mnoho dalších.

[appbox appstore id910837444 oldprice=“14,99€“]

The Tiny Bang Story
The Tiny Bang Story je zajímavou hrou, ve které život na Tiny Planet probíhá v poklidu a bezstarostně, do té doby než Tiny Planet trefí meteor. Svět se pomalu rozpadá a záleží pouze na vás, jak dopadne budoucnost této planetky. Využijte svou fantazii a kreativitu, jelikož budete muset obnovit Tiny Planet a pomoct obyvatelům. Vaším úkolem je opravit celou řadu strojů, mechanismů a vyřešit různé hádanky v jednotlivých kapitolách.

[appbox appstore id456287106 oldprice=“3,99€“]

Stand O’Food® 3
Rádi hrajete hry, ve kterých se staráte o chod restauračního zařízení? Pokud ano, tak by se vám mohla líbit tato hra. Stand O’Food 3 je poutavou hrou, ve které servírujete burgery. Šéfkuchař Ronnie začíná otevírat řetězce Stand O’Food ve městě Tinseltown. Začněte podávat klientům rychlé jídlo v 25 řetězcích, o které se budete starat. Hra nabízí 75 levelů, 12 bonusových levelů, postupné přidávání potravin a mnoho dalšího.

[appbox appstore id432519280 oldprice=“4,99€“]

apps macbook-no-glow-2-100578153-orig

Dnes nejčtenější

.