Zavřít reklamu

Fliqlo icon 2Před několika týdny jste si mohli přečíst článek o tom, jak si nastavit ciferníky z Apple Watch jako spořič obrazovky na svůj Mac a před několika měsíci také článek: víme, jak nastavit nádherné spořiče z nové Apple TV jako spořiče pro Mac. Ačkoli se může zdát, že spořičů pro Mac je mnoho, nikdy jich není dost a jakmile nás přestane starý bavit, opět koukáme po novém. Dnes vám proto přinášíme další spořič obrazovky s názvem Fliqlo, který je nejenom pro Mac, ale také pro iPhone, iPad i pro počítače s Windows.

Spořič Fliqlo vám přenese na obrazovky vašich Maců nebo počítačů s Windows překlápěcí retro hodiny, které dodnes vypadají elegantně. Dobrou zprávou je, že Fliqlo je pro Mac a pro Windows je zcela zdarma, ale můžete vývojáře podpořit nějakým tím dolarem přes Donate na PayPal. Desktopovou verzi si můžete i lehce přizpůsobit, a tak můžete změnit velikost hodin a jestli se má používat 12H nebo 24H ukazatel času.

Vývojář vyvinul Fliqlo i pro iPhone a iPad, díky které můžete také jeden smartphone nebo tablet od Applu proměnit v elegantní hodiny, což se hodí v případech, kdy si dáváte si telefon nebo tablet na stůl do docku. Když je aplikace aktivní, tak se zařízení nezamkne. Je nutné ale upozornit, že aplikace funguje jen v landscape režimu a musíte za ní zaplatit 0,99 €, což je ale v podstatě nic.

[appbox appstore simple id900833042]

Fliqlo FB

Dnes nejčtenější

.