Zavřít reklamu

steve_jobs_iconNový muzikál, který se točí kolem založení Apple Computers Stevem Jobsem, debutuje tento měsíc v New Yorku. Muzikál “The Crazy Ones” vytvořený v New York Musical Festival, Musical Theatre Factory a New York Theatre Barn, je označován jako “nový vzrušující pop-rock muzikál”, který si klade za cíl popsat Jobsovu genialitu, stejně jako jeho “velmi silné démony.”

“V roce 1982 byl Steve Jobs v čele společnosti. Jeho společnost Apple Computer byla na vrcholu světa. Jeho produkty měnily práci a život stovek tisíc lidi po celém světě každý den. Jobs byl přehnaně a extravagantně bohatý. Ale něco zlověstného se vařilo pod povrchem a to jak v Applu, tak v Jobsově vlastní mysli. The Crazy Ones vypráví příběh muže génia a jak se snažil zanechat dědictví, i přes některé velmi mocné démony.”

Hudbu a texty napsal oceňovaný skladatel Zack Zadek s knihou Alexandra Pototského, kteří spolu pracovali na myšlence o “The Crazy Ones” více než dva roky. Jejich výtvor se konečně dočká debutu 15. března v klubu Feinstein’s/54 Below v New Yorku.

Tohle není poprvé, co Jobsův život byl předmětem dramatizace kromě filmu. Loni bylo oznámeno, že se chystá opera líčící život spoluzakladatele Applu, která bude mít premiéru v roce 2017.

*Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.