Zavřít reklamu

Picturesque iconNíže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

TextVideo
TextVideo vám přináší snadnou cestu, jak přidávat do vašich videí text. Díky této aplikaci může být text různě zdeformovaný, přetočený či animovaný. TextVideo nabízí stovky různých fontů, efektů a velké množství podkresové hudby. Aplikace vám také nabízí základní editační funkce pro vaše videa.

[appbox appstore id947689845 oldprice=“2,99€“]

Hello World Clock
S touto aplikací budete mít světový čas okamžitě po ruce. Díky Hello World Clock budete vědět, jaký čas je právě v určitých městech. Jednoduše si vytvoříte seznam měst, které vás zajímají ( k dispozici máte 23 000 měst) a každou hodinu se mění fotografie měst). Také ke každému městu máte připojené vaše kontakty.

[appbox appstore id846209581 oldprice=“1,99€“]

iCarConnect
Aplikace nabízí vše, co potřebujete, přehledně na jednom místě. ICarConnect vám zobrazí datum, čas, venkovní teplotu, možnost poslat SMS s rychlou volbou mezi třemi oblíbenými kontakty, napsání statusu a sdílení na Facebooku či Twitteru, možnost pozastavit hudbu či přeskakování skladeb za pomocí jednoduchých dotyků, možnost poslechu nejlepších rádií na světě a mnoho dalšího.

[appbox appstore id541860787 oldprice=“0,99€“]

SCKey
SCKey je klávesnicovou aplikací, která vám umožňuje jednoduše kopírovat, vyjmout a vkládat na vašem iOS zařízení. Aplikace vám také dá na výběr mezi čtyřmi typy rozložení kláves.

[appbox appstore id937242432 oldprice=“0,99€“]

Picturesque
S touto aplikací budou vaše fotografie vypadat zajímavě, barevně, nezapomenutelně a přirozeně. Picturesque vám umožní přidávat různé citáty na vaše snímky, různorodé vzory, pozadí, více než 150 filtrů a mnoho dalšího. Snadno si vytvořte jedinečné dílo.

[appbox appstore id1063388631 oldprice=“0,99€“]

Timenotes
Timenotes vám nabízí příležitost vytvářet připomínky na vaše určité události, která počítá roky, dny, hodiny, minuty a sekundy. Pokud se rádi těšíte na určitou událost, tak vám aplikace přijde určitě vhod.

[appbox appstore id378271224 oldprice=“0,99€“]

Ruler
Pokud chcete mít praktickou měřící pomůcku neustále k dispozici, tak je Ruler přesně pro vás. Ruler je široké a jednoduché měřící pásmo, které je dlouhé 5 metrů/17 stop.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“0,99€“]

Mastermind
Uhodněte tajný kód v této klasické hře, pro kterou potřebujete logiku a dedukci. Cílem této hry je uhádnout tajný kód v omezeném počtu hádání. Hra nabízí 3 módy a 2 obtížnosti.

[appbox appstore id998543383 oldprice=“0,99€“]

Live Square
Live Square vám umožní sdílet v plné velikosti videa, Live Photos a GIFy na Instagramu, Facebooku či Vine, aniž byste museli cokoli ořezávat. Aplikace vám pomůže editovat video, Live Photos a GIFy díky účinným nástrojům (zkracování, rámečky, hudba, text, filtry, nálepky a další).

[appbox appstore id1086600273 oldprice=“2,99€“]

Skill Game
Jste připraveni na bláznivé dobrodružství? Skill Game je malovací arkádou, kterou si jednoduše zamilujete. Po stáhnutí této hry vstoupíte do barevného světa plného unikátních výzev. Dolétněte na měsíc, oždibujte dort či dobyjte hrad. Vaši protivníci čekají na okamžik, kdy uděláte chybu, tak jim dokažte, že jste lepší a rychlejší. Aplikace je opravdu zdarma, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id403731110 oldprice=“2,99€“]

Toca Kitchen 2
Kdo říká, že jídlo musí být pěkné a chutné? V Toca Kitchen 2 můžete vařit, jak se vám zachce. Vymáčkněte rajčata, uvařte salát či si vytvořte burger podle vlastních pravidel. Přijďte s nějakým vaším receptem a podejte svůj pokrm svým hostům. K dispozici máte 5 různých kuchyňských nástrojů, abyste připravili různá jídla. Prozkoumejte preference vašich hostům podle jejich reakcí. Hra nabízí nové suroviny v lednici, nové postavy, které musíte nakrmit a mnoho dalšího. Upozorňujeme, že se jedná o aplikaci týdne, která je na týden zdarma.

[appbox appstore id943869618 oldprice=“2,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.