Zavřít reklamu

iPhone-SE-iPhone-5se-icon 2Očekává se, že koncem tohoto měsíce Apple světu ukáže nový 4-palcový iPhone SE a již nyní jsou téměř všechny iPhony 5s vyprodány. Američtí operátoři a obchodníci jako Verizon, Best Buy, Walmart, AT&T a Target, mají pouze omezené množství, nebo mají vyprodány 5s úplně na svých internetových stránkách. Zahraniční web má také informace o T-Mobile, kterému prý zboží také dochází. To že se představení iPhonu 5SE opravdu blíží, naznačují i kryty na Amazonu.

Na stránkách Targetu dokonce vyhledávání „iPhone 5s“ nic nenajde a odkaz přímo na výrobek také nic nenalezne. Na stránkách nevidíme ani žádné informace o tom, zda ještě nějaké kusy dostupné budou. Zatímco na stránkách Verizonu jsou 32GB Space Gray verze a všechny stříbrné modely vyprodány, ale brzy přijdou další. 16GB varianta Space Gray bude dodána 18. března, což je shodou okolností stejné datum, jaké bylo původní datum pro představení iPhonu 5SE.

Co se týče AT&T, ti hlásí, že nové kusy dorazí mezi 16. až 23. březnem. U Walmartu se dá koupit iPhone 5s pouze s tarifem Straight Talk. Zde se objevuje nápis „Rollback“, čímž chce Walmart říci, že pokud již budou vyprodány, nebudou znovu naskladněny. Na stránkách Best Buy se objevuje hned několik modelů od Sprint a Verizon, které jsou vyprodány on-line. Stejně jako u Targetu, tak ani zde nejsou žádné náznaky toho, že ještě budou naskladněny.

Je třeba poznamenat, že Apple plánuje iPhone 5s na trhu ponechat, ale je možné, že jen v několika rozvojových zemích, jako je například Indie. Zde se totiž těší poslední dobou velké oblibě a to hlavně kvůli ceně, která zde klesla o polovinu. Vše tedy nasvědčuje tomu, že se dopravci a obchodníci chystají na uvedení nového iPhonu SE, který by měl Apple představit již 21. března.

iphone5s_soldout
iphone5s_sold_out
iPhone SE MacRumors 7

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.