Zavřít reklamu

Apple Music iconVětšina z vás, včetně mě netušila, že na Apple Music je nějaký limit na počet zařízení. Na tento problém narazil Jason Cipriani, který se snažil přidat nové zařízení ke svému iTunes účtu a používat na něm zmíněnou hudební streamovací službu. Pokud máte vícero zařízení od Applu a používáte na nich Apple Music, tenhle článek je přímo pro vás. Pokud si koupíte nové zařízení a budete si ho chtít ke službě přihlásit, může zde nastat problém, kde na vás vyskočí varování, že jste již dosáhli limitu počtu zařízení na jednom Apple ID. Pojďme se tedy podívat na takový malý návod, jak zařízení odebrat. 

Jak odebrat zařízení z Apple Music:

  • Spusťte iTunes na Macu nebo PC
  • Pokud nejste přihlášeni do iTunes, klikněte na Přihlášení a zadejte své údaje
  • Pokud jste přihlášení klikněte na ikonu profilu účtu a pak kliknete na Informace o účtu a zadejte znovu heslo
  • V sekci iTunes in the Cloud najděte a klikněte na Spravovat zařízení
  • Objeví se seznam zařízení, které jste autorizovali k používání vašeho iTunes účtu, s tlačítkem Odstranit napravo od názvu zařízení
  • Klikněte na Odstranit 
itunes-remove-devices-1
itunes-remove-devices-2
itunes-remove-devices-3

Pokud je tlačítko Odstranit zašedlé, Apple navrhuje odhlásit se z Apple Music nebo iTunes na zařízení, které chcete odebrat a zkusit to znovu. Podle dokumentu podpory od Applu, by mělo být možné odebrat zařízení po uplynutí 30 dnů od okamžiku, kdy jste se s přístrojem naposledy přihlásili ke svému účtu.

Apple Music FB

*Zdroj: CNET

Dnes nejčtenější

.