Zavřít reklamu

extensify-icon

Možná jste o ní ještě neslyšeli, možná ano. Řeč je o očekávané aplikaci Extensify, za kterou stojí vývojáři Majd Alfhaily a Kevin Ko. Oba dva již spolupracovali na  na několika tweacích. Tento víkend bude aplikace Extensifty vydána jen pro “vyvolené” uživatele. Aplikaci lze nejlépe popsat jako tweak obchod, který vám umožní změnit vlastnosti vybraných aplikací které si stáhnete z App Store. Na rozdíl od vylepšení, které vyžadují, aby byl váš iPhone jailbreaknutý, bude tato aplikace pracovat, aniž by jste potřebovali jailbreak. To je možné díky rozhodnutí Applu, který umožňuje třetím aplikacím „boční přístup“ k aplikacím ostatním.

Vylepšení uvnitř aplikace se nazývají Exos. Ta fungují jako rozšíření aplikací, které jsou ke stažení na App Store – ať už se jedná o aplikace zdarma nebo ty placené. Díky Exos lze dělat opravdu mnoho věcí, které dříve všichni uživatelé, kteří neměli na iPhonu nahraný jailbreak, mohli pouze závidět.

Phantom je aktuálně jeden z nejvíce populárních jailbreak vylepšení a je samozřejmě k dispozici pouze na obchodu Cydia. Rozšíření Panthom je určené pro Snapchat – umožní vám přidat nové funkce, které jsou jinak nedostupné. Mezi ty nejzásadnější patří například ukládání všech fotografií na které se podíváte, aniž by to druhá strana věděla. Panthom dále dokáže do „snapů“ vkládat neomezený počet znaků, měnit více barev textu, nebo dokonce přidávat neomezený počet smajlíků. Díky připravované aplikaci však všechny tyto vychytávky můžete mít bez jailbreaku.

phanton-extensify

Na zahraničním portále 9to5mac.com, který měl zatím jako jediný k dispozici aplikaci na testování, se objevilo video, ve kterém je vidět, že Exos budou dostupné pro Instagram, SoundCloud a další populární aplikace.

Tento víkend dojte k zahájení rozšiřování kódů vybraným uživatelům, kteří se zaregistrovali na stránkách vývojářů. Každý týden bude náhodně vybráno několik desítek uživatelů, kteří dostanou do svých e-mailových stránek promo kód. Zatím je aplikace s použitím promo kódu zdarma, ale je možné, že po uvolnění pro širokou veřejnost se dočkáme zpoplatnění.

Extensify není náhradou za jailbreak a neumí měnit vlastnosti na úrovni systému iOS, dokáže však “předělat” vybrané aplikace do různých podob.

extensify

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.