Zavřít reklamu

ikona 406031_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

The Vault
The Vault vám zajistí přímočaré, snadno použitelné a zabezpečené uskladnění všech vašich dokumentů a dalších dat (hesla, přihlašovací údaje a další citlivé informace). Aplikace dokáže uchovat jakékoliv množství dokumentů a fotografií. The Vault využívá 256-bit AES zašifrování.

[appbox appstore id984596109 oldprice=“24,99€“]

USBclean
USBclean dokáže bleskurychle a jednoduše odstranit zbytečný odpad z vašich externích USB disků. Všechny přebytečné soubory můžete nyní lehce odstranit a získat nové místo na vašich discích.

[appbox appstore id907406031 oldprice=“0,99€“]

Org Chart Designer
Org Chart Designer vám umožní snadno vytvořit profesionálně vypadající grafy a diagramy. Aplikace nabízí intuitivní funkci přetahování, podporuje různé tvary, boxy na text, linie, šipky, obrázky a další. Samozřejmostí je velká nabídka různých druhů písmen a barev. Svou práci můžete exportovat do různých formátů: PDF, JPG, PNG.

[appbox appstore id957020002 oldprice=“29,99€“]

Oranges Player
OrangePlayer je jednoduchý a výkonný přehrávač, který umí přehrát skoro jakýkoliv formát médií. Aplikace také umí otáčet a převrátit videa, podporuje mnoho formátů titulků a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1086440248 oldprice=“6,99€“]

PDF Protector
S aplikací PDF Protector můžete lehce zaheslovat vaše PDF soubory, aby k nim neměl jen tak někdo přístup. Stačí přetáhnout PDF do okna aplikace, nastavit heslo a je hotovo.

[appbox appstore id1073333978 oldprice=“3,99€“]

The Masterplan
The Masterplan je taktická týmová hra, která je zasazená do 70. let. Pokud jste si chtěli někdy vyzkoušet, jaké to je, být správným kriminálníkem, tak The Masterplan vám k tomu dopomůže. Hra nabízí kreslenou 2D grafiku a zábavnou kontrolu nad vaší skupinou. Prozkoumejte, naplánujte a proveďte největší loupež v historii!

[appbox appstore id1067433437 oldprice=“19,99€“]

www.cnet.com
www.cnet.com

Dnes nejčtenější

.