Zavřít reklamu

icon 6382087_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Night Web Browser
Přijde vám, že obrazovka internetového prohlížeče na vašem iPhonu/iPadu je příliš zářivá, když si ji prohlížíte ve tmě? Tato aplikace má funkci klasického internetového prohlížeče. Night Web Browser vám umožní projíždět obsah na internetu ve tmě, aniž byste museli příliš zatěžovat své oči.

[appbox appstore id659125750 oldprice=“0,99€“]

ScannerPad
ScannerPad promění váš iPad v přenosný skener, jelikož umožňuje rychle naskenovat dokument, fotografii, předpis nebo cokoli další, který pak automaticky uloží do PDF a může jej nahrát i na cloud. Podporuje jak barevné, tak i černo-bíle skenování podle vaší potřeby.

[appbox appstore id840559728 oldprice=“6,99€“]

MeFile
MeFile vám umožní lehce prohlížet, spravovat a skladovat soubory na vašem iPhonu, iPadu a iPodu Touch. Své soubory můžete ochránit heslem. Můžete tak snadno přenést fotografie z vašeho iOS zařízení do vašeho počítače/Macu přes Wi-Fi či Bluetooth. Aplikace podporuje Dropbox, Google Drive, OneDrive a Box.

[appbox appstore id1014534221 oldprice=“1,99€“]

CleanUp
Vaše kontakty jsou jedny z nejdůležitějších dat na vašem iPhonu. Bohužel se občas stává, že mohou být vaše kontakty nepřehledné a zduplikované. CleanUp vám pomůže sloučit duplikované kontakty a uchová vaše kontakty naprosto v bezpečí. Aplikace vám umožní odstranit duplikované soubory, spojit kontakty s podobnými jmény a propojit kontakty s duplikovaným číslem nebo emailem.

[appbox appstore id1006863584 oldprice=“0,99€“]

Videos Locker
Videos Locker je plně funkční a zabezpečená mobilní aplikace, která vám umožní chránit svá privátní videa před dětmi a členy rodiny. Do této aplikace můžete přidat četná videa, která odeberete z klasických alb a rovnou zaheslujete. Videos Locker podporuje m4v, wmv, 3gp, mp4, mov, avi, mkv, mpeg, mpg, flv a vob, umí přehrávat videa z YouTube a dokáže přenášet video soubory přes iTunes či WiFi.

[appbox appstore id1079212701 oldprice=“0,99€“]

Audreio
Audreio je elegantním řešením pro všechny hudební nadšence. Aplikace vám umožní streamovat hudbu z jednoho telefonu do druhého nebo například i z PC do telefonu. Streamovanou hudbu pak můžete i na svém iPhonu nahrávat.

[appbox appstore id950038525 oldprice=“3,99€“]

Pushups Everyday
Tato aplikace vám pomůže dosáhnout lepší kondice horní části těla. Pushups Everyday je skvělý nástroj, který bude sledovat vaše cvičení kliků. Stačí si vybrat intenzitu cvičení a začít. Budete se vždy cítit úžasně v momentě, kdy dosáhnete dalšího cíle. Pokud si nastavíte notifikace, tak vás bude aplikace pravidelně upozorňovat na začátek cvičení.

[appbox appstore id1086382087 oldprice=“0,99€“]

Splashtop Touchpad
Aplikace, která umožňuje vzdáleně a bezdrátově ovládat váš PC nebo Mac pomocí vašeho iPhonu nebo iPadu. Stačí se jen připojit, jednoduše nastavit a už získáte přístup k ovladači, který je speciálně navržený tak, abyste dokázali pohodlně ovládat desktopový systém.

[appbox appstore id414383034 oldprice=“0,99€“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikací, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“3,99€“]

VeryPDF Photo to PDF
Tento převaděč je univerzální iOS aplikace, která vám umožní převést fotografie z knihovny nebo přímo z fotoaparátu do formátu PDF. VeryPDF Photo podporuje mnoho formátů jako např. jpg, png, bmp, tiff, gif a další.

[appbox appstore id952034716 oldprice=“2,99€“]

Drop The Chicken 2
Hledáte nějakou zajímavou hru, která vás zabaví, když se zrovna nudíte? Drop The Chicken 2 je oddechová a plně animovaná, návyková hra plná různých hádanek. Našeho kuřecího hrdinu Chucka zajala zlomyslná opice a tak naše kuře musí překonat různé levely a dostat se ke své přítelkyni. Hra nabízí 100 obtížných a 5 bonusových levelů.

[appbox appstore id987406749 oldprice=“0,99€“]

iPhone 6s Plus iOS apps

 

Dnes nejčtenější

.