Zavřít reklamu

ps4-logoHraní PS4 her na PC s Windows nebo Macu bude již brzy možné, díky Remote Play. Sony potvrdilo funkci, která si razí cestu do stolních počítačů a snaží se tak dohnat Xbox One, který má blízký vztah s Windows 10.

Již v listopadu nám Sony sdělilo, že budou nabízet Remote Play na Mac a PC, což by umožňovalo majitelům Playstation 4 streamovat hry na MacBook, ale nesdělilo žádné bližší informace, kdy se tak stane. Stále ještě nebylo oznámeno definitivní datum, ale dnes Sony potvrdilo, že se ho dočkáme v příští hlavní aktualizaci v3.50.

Dnes vychází beta 3.50, ale funkce Remote Play v ní chybí. “Náš beta program pro příští hlavní aktualizaci v softwaru Playstation 4, ve verzi 3.50 (kódové označení MUSASHI) začíná zítra. Přinášíme PS4 Remote Play pro Windows PC a Mac. Tahle funkce nebude k dispozici pro beta testování, ale můžete se na ní brzo těšit. 

Microsoft nabídl uživatelům hrát Xbox One hry na PC s Windows 10, ale Sony chce být lepší než Microsft, tím, že nabídne hraní her nejen na PC s Windows, ale nabídne to i pro uživatele MacBooku.

playstation4-macbook
remote-play

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.