Zavřít reklamu

ikona 577687_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

MIIV HD
MIIV neboli My Interactive Intelligent Vehicle App je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnohem víc. Tuto aplikace můžete využít na iPhonu, iPadu i iPodu Touch.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“2,99€“]

Wake Up
Jste opravdovým spáčem a máte trochu problém se vstáváním nebo potřebujete alarm, který vás nejen vzbudí, ale i udrží vzhůru? Stáhněte si Wake Up. Promění váš iPhone/iPad v unikátní, krásný a snadno použitelný budík, který vás probudí vždy a všude. Jako vyzvánění tón si můžete nastavit vlastní hudbu.

[appbox appstore id497561718 oldprice=“0,99€“]

QuickText
Pokud už vás unavuje neustále posílat stejným osobám zprávy se stejným obsahem, tak je tato aplikace přesně pro vás. V této aplikaci si můžete snadno nastavit příjemce a obsah zprávy. QuickText si můžete lehce nastavit jako widget a posílat bleskurychle zprávy.

[appbox appstore id1021039687 oldprice=“0,99€“]

Chemio
Chemio vám přináší interaktivní periodickou tabulku, výpočet molární hmotnosti a 3D widget pro vytváření elektronové konfigurace atomu. Aplikace Chemio obsahuje všechny nezbytné chemické poznámky a informace pro studenty.

[appbox appstore id700723947 oldprice=“1,99€“]

Wireless Drive
Wireless Drive je jednoduchou a užitečnou aplikací, která převede vaše iOS zařízení na bezdrátové datové uložiště, které funguje přes WiFi. Převádějte své soubory bez limitů. Aplikace podporuje všechny možné formáty.

[appbox appstore id569832333 oldprice=“6,99€“]

nGinVideo
NGinVideo je video přehrávač, který je optimalizován pro iPhone a iPad. Tato aplikace podporuje perfektní cloudové úložiště a po jejím stáhnutí se můžete dívat na vaše videa kdykoliv. Je pro vás těžké uploadovat videa do cloudu? Nemusíte se bát, nGinVideo automaticky uploaduje video soubory, které si vyberete. Aplikace kombinuje 3 účty do jednoho, takže můžete využít 45GB. Pozor musíte si nainstalovat nGinMediaServer do vašeho počítače.

[appbox appstore id521577687 oldprice=“4,99€“]

Wonderoom
Wonderoom je výkonný fotoeditor, který nabízí přehledné uživatelské rozhraní, které bylo vytvořeno pro rychlou editaci vašich snímků. Aplikace automaticky ukládá váš pokrok v editaci, takže můžete kdykoliv zavřít aplikaci a pokračovat kdykoliv se vám zachce. S Wonderoom budete mít naprostou svobodu při úpravě vašich snímků za pomocí filtrů, efektů, barev, rámečků a fontů. První verze je pro iPhone, iPad i iPod Touch a druhá verze je pouze pro iPad.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id1054439660 oldprice=“0,99€“]

Ready to Go
Perfektní aplikace pro ty, kteří musí mít v hlavě mnoho věcí, které nesmějí zapomenout udělat než odejdou ze svého obydlí. Ready to Go vám pomůže zkontrolovat všechny důležité věci jako např. zavřená okna, nakrmení domácího zvířectva, zda jsou všechna světla zhasnutá, je-li vypnutá žehlička či cokoliv jiného.

[appbox appstore id840140502 oldprice=“0,99€“]

i-School
Tato aplikace je velmi minimalistická, ale přesto obsahuje vše, co potřebujete. Rozvrh a poznámky jsou připojeny ke školním hodinám/přednáškám a aplikace poskytuje mnoho dalších funkcí. Máte možnost zaznamenávat si známky a domácí úkoly. Udělejte si fotografii nebo použijte funkci nahrávání hlasového záznamu k vytváření poznámek. Velmi prosté. Velmi užitečné.

[appbox appstore id702741450 oldprice=“2,99€“]

Krashlander
Krashlander je fyzikální hrou, která vám umožní sjíždět obrovské svahy hory a bojovat proti zlým robotům. Hra nabízí mimo jiné minimalistický design, zábavné srážky a mnoho dalšího. Pokud hledáte nějakou zajímavou hru, která vás zabaví v nudných okamžicích, tak se vám třeba bude líbit Krashlander.

[appbox appstore id506429660 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.