Zavřít reklamu

Apple MicrosoftMicrosoft v současné době produkuje novou sérii reklam, které nazývají “The Bug Chick”, přičemž každá z reklam přímo cíli na slabinu v operačním systému OS X. Kristie a Jess označovány jako “skuteční lidé, kteří jsou placeni za pravé názory”, ukazují několik způsobů, jak jim Windows 10 pomáhá učit děti o chybách a mikroskopickém světě.

Série reklam se zaměřuje na několik různých konkurenčních výhod Windowsu oproti OS X. Například dotykové obrazovky u notebooku pro kreslení a skicování, Cortanu jako vyhledávací asistent a přihlašování pomocí rozpoznání obličeje. Microsoft si utahuje z Applu, že nemá osobní asistentku, ale očekává se, že Siri se objeví na podzim v nové verzi OS X 10.12.

Videa ukazují jak učitelé kreslí skicu v PowerPointu pomocí prstů s okamžitým rýpnutím do Macu: “Já nemám dotykovou obrazovku na svém Macu, žárlím na tebe!” Apple se v posledních letech vyjádřil jasně, že notebooky s dotykovým displejem jsou špatný nápad. Apple používá dotykové displeje na iPhonech, Apple Watch a náhradách za notebook jako je iPad Pro.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=27&v=k6SVsf0k2i0

https://www.youtube.com/watch?v=ln5LU532GuY

https://www.youtube.com/watch?v=WHoHKjjttvQ

https://www.youtube.com/watch?v=VOV1tQpgAs8

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.