Zavřít reklamu

iOS 10 iconPokud Apple bude následovat svůj cyklus vydávání nových operačních systému, měl by být nový iOS 10 představen na konferenci WWDC v červnu a pro veřejnost zpřístupněn na podzim.  Na fóru serveru Macrumors diskutovali členové o možných nových funkcí. Jeden společný požadavek byl na vylepšení ovládacího centra. Nyní ale například už víme, jaké smajlíky v nejnovějším systémů uvidíme, jejich seznam naleznete zde a jejich kolekci pak zde.

Vizuální designér a animátor Sam Beckett zpracoval vlastní pohled, jak by pokročilejší Ovládací Centrum mělo vypadat, včetně využití 3D Touch funkce, které jsme očekávali už s příchodem iPhonu 6s a 6s Plus, ale Apple si využití 3D Touch v Ovládacím Centru nechává pravděpodobně jako překvapení v novém systému.

Tou vůbec nejžádanější funkcí je ale možnost přizpůsobit si ikony, kdy by bylo nejenom možné si je seřadit podle libosti, ale také některé přidat, odebrat případně zaměnit. Toho lze docílit na iOS už nyní, ale je potřeba jailbreak, který si pochopitelně nechce většina uživatelů instalovat a navíc není ani dostupný pro nejnovější verze iOS 9.

Zatím nemáme moc informací o iOS 10, jelikož Apple stále pracuje na vydání iOS 9.3 pro veřejnost na jaře. Očekáváme, že další informace o iOS 10 se dostanou na povrch v čase, kdy se bude blížit konference WWDC 2016.

iOS 10 Control Center

*Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.