Zavřít reklamu

Apple Store iconZatímco Apple doposud oficiálně neoznámil, že se chystá postavit nový Apple Store v novém dopravním uzlu Světového obchodního centra v New Yorku, byly zde zprávy, že takový obchod se plánuje nejméně 2 roky. Dnes zdroj, který byl uvnitř ještě neotevřeného úseku nákupního centra Oculus, pořídil fotografický důkaz, že Apple se chystá otevřít prodejnu v nákupní zóně. Fotografie ukazují prostor prodejny, ale podle zdroje stavba ještě nezačala.

Povolení potvrzuje, že tento prostor patří společnosti Apple a obchod se nachází v nejhlavnější části nákupního centra. Obchod zřejmě zaplní 2 celá patra a každé patro zabere kolem 929 m2. Samozřejmě nějakou část prodejny zabere sklad, prostor na opravy a obchodní operace, takže skutečná nákupní plocha bude o něco menší. Vzhledem k tomu, že stavba ještě nezačala, je nepravděpodobné, že by se obchod otevřel do konce tohoto roku.

Nová pasáž uvnitř dopravního uzlu Světového obchodního centra, známá jako Oculus, bude otevřena v březnu. Nový Apple Store v nákupním centru Oculus, se přidá k několika dalším Apple Storum v New Yorku. Apple Store, který se plánuje bude již v pořadí 20. Apple Storem v New Yorku. Zítra se v severní části státu znovu otevírá Apple Store ve městě Albany. Obchod nabídne nový design, který navrhl sám Jony Ive. Obchod zahrnuje velkoplošné obrazovky, rostliny a velké skleněné čelo.

apple store new york
wtc3
wtc1
oculus new york

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.