Zavřít reklamu

Find Duplicates iconV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

AudioBurner
AudioBurner je profesionální vypalovací aplikací. Nabízí vypalování hudby na CD a také dokáže vymazat přepisovatelné CD. Dále nabízí 74 různých jazyků. Podporuje: CD, DVD, HD-DVD a BD.

[appbox appstore id814054034 oldprice=“9,99€“]

PhoTone
PhoTone je multifunkční aplikací, díky které můžete posunout pracovní postup na mnohem jednodušší a efektivnější činnost. Označte vaše fotografie různými údaji a pošlete je komu se vám zachce. Z nabídky aplikace si můžete vybrat různé nálepky, šipky nebo obrázky a samozřejmě můžete kdykoliv změnit jejich velikost, barvu a šířku čáry.

[appbox appstore id1054628867 oldprice=“14,99€“]

Find Duplicates
Přestaňte plýtvat místem na vašem disku v Macu. Find Duplicates vám pomůže najít duplikáty, vyčistit a snadno znovu získat nové místo. Stačí přetáhnout složku, kterou potřebujete proskenovat do okna aplikace a skenování začne automaticky. Jakmile vám aplikace ukáže duplikáty, tak si vyberete, který chcete vymazat a máte hotovo.

[appbox appstore id1033583566 oldprice=“0,99€“]

PDF to Image Converter
PDF to Image Converter Expert je aplikací, která je zaměřená na převod PDF dokumentů na obrázky. S pomocí této aplikace můžete také vytahovat z PDF souborů jednotlivé obrázky obsažené v textu. Program umí převádět PDF na jpg, gif, png, bmp a tiff. Můžete samozřejmě přizpůsobit velikost vytvořených obrázků podle svého.

[appbox appstore id623292167 oldprice=“0,99€“]

Just a Timer
Just a Timer je praktickou aplikací, která vám umožní snadno zobrazovat odpočítávání času. Je samozřejmě možné přizpůsobit si zvuky a kontrolovat hlasitost.

[appbox appstore id827092122 oldprice=“1,99€“]

Designs for Mail
Designs for Mail je znamenitá kolekce 230 šablon pro Apple Mail. Stačí si vybrat tu nejzajímavější šablonu, přidat váš text a fotografie a poté zaslat tento jedinečný email vašemu klientovi, příteli, no vlastně komukoliv. Zcela určitě si vyberete nějakou šablonu, která přesně padne na váš styl.

[appbox appstore id583324230 oldprice=“19,99€“]

gTasks
Synchronizujte si vaše úkoly s Google přes váš Mac, iPhone a iPad. S touto aplikací můžete snadno všechny úkoly organizovat a připojovat k nim podúkoly. K určitým úkolům můžete přidat opakování každý měsíc např. zaplatit účty. Aplikace nepotřebuje neustále připojení k internetu, dokáže nově přidané úkoly synchronizovat v okamžiku, kdy bude připojení k internetu k dispozici.

[appbox appstore id1028999835 oldprice=“5,99€“]

Pattern Doodles
Pattern Doodles je grafickou aplikací, která se zaměřuje na vytváření všemožných vzorů. Vaše výtvory mohou být ukládány ve formátu jpg. Pokud máte náladu být trochu kreativní a užít si trochu legrace, je Pattern Doodles pro vás to pravé.

[appbox appstore id661170326 oldprice=“1,99€“]

Auto File Group
Auto File Group je zajímavou a užitečnou aplikací na spravování všech vašich souborů. Aplikace umí automaticky a bleskově roztřídit do skupin soubory podle vámi zadaných kritérií, také umí přehrát video i audio a umožní vám uzpůsobit soubory podle vašich požadavků a mnoho dalšího.

[appbox appstore id879336349 oldprice=“2,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.