Zavřít reklamu

BecommeNa trhu se objevila nová a unikátní aplikace. Říkáme unikátní z toho důvodu, že podobnou aplikaci v App Store a ani v jiných obchodech nenajdete. Řeč je o mobilním rádci pro muže, kterého nazvali jeho autoři Becomme – spojení dvou anglických slov become a communication.

Na první pohled jistě všechny upoutá originální logo a její velmi jednoduchý a přehledný design. Po spuštění aplikace jsou na výběr tři kategorie – rande, online a venku. Každá z nich má poté svoji podsložku Teorie a Hlášky.

V sekci teorie o rande autoři sepsali například 10 věcí, na které si dát pozor při prvním rande. Na první pohled se zdají samozřejmé, ale nechat telefon displejem dolů asi moc mužů nenechá. Na druhou stranu, mluvit o svých bývalých nenapadne snad žádného rozumného chlapa. Tím by byl odepsaný hned od začátku. V této teoretické části vývojáři sepsali ukázkové konverzace, které mohou zažít, nebo dokonce už zažili, uživatelé Becomme. Uvedené konverzace jsou ve slovenštině, ale to určitě není překážkou. Vedle těchto rad v této kategorii najdete také i 6 možností, jak se vyhnout trapnému tichu na prvním rande, což je určitě důležité. Pokud i tak někomu dojde představivost, může prohlédnout hlášky a otázky, které autoři sepsali. Je jich přes 100 a dají se použít i na další rande po tom prvním.

14

Tvůrci aplikace si jsou vědomi, že velký kus komunikace se přesunul z osobní roviny do online prostoru, proto chytře zařadili kategorii pro sociální sítě. V teoretické části vývojáři sepsali ukázkové konverzace, které mohou zažít, nebo dokonce už zažili, i uživatelé Becomme. Součástí kategorie online je také složka s několik články. V těch se uživatelé aplikace dozví, jaké věci nedělat na facebooku, jaké chyby dělají muži při psaní ženě nebo také ukázku konverzace, během které si muž dohodne rande. Ani v této kategorie nechybí sekce hlášek pro první oslovení.

10

Poslední kategorií jsou opět teoretické poznatky o seznamování s ženami v různých prostředích, jako jsou například taneční kurzy nebo při dobrovolnických aktivitách. Autoři aplikace uvádějí i místa, kde rozhodně muži ženu nesbalí a jednou z nich je i setkání u piva. Což nemusí být úplná pravda, nesmíme totiž zapomínat na ženy, holky a dívky preferující klidné posezení v příjemném baru. Oproti předchozím sekcím jsou hlášky v kategorii Venku rozdělené do různých situací – v MHD, škole, obchodním centru, na party a podobně.

8

Ne každá hláška může každému sednout, protože některé z nich jsou trochu drsnější a některé zase snadnější. Po prvních deseti hláškách je však docela brzo dělat nějaké závěry. Hlášek je v aplikaci více jak 700, proto je třeba jich projít více a vzít v úvahu, že každá žena je jiná.

7

Na rozdíl od nespočet dalších aplikací je Becomme zdarma a neobjevují se v ní vůbec žádné reklamy, což jistě potěší každého, kdo se potřebuje rychle podívat na nějakou tu hlášku. Nedoporučujeme však koukat do telefonu při rande, nevypadá to dobře. Raději si doma vytipujte otázky, které v případě použijete. Aplikace je prozatím dostupná pro iPhony a telefony s androidem, autoři však mají v plánu vytvořit verzi pro iPady. Jejich projekt má velký úspěch, po několika dnech od zveřejnění se aplikace objevila na předních příčkách nejstahovanějších aplikací. Nejen proto vývojáři hledají investory, kteří by se s nimi chtěli podílet na jejich plánech s aplikací. Autoři se totiž chystají expandovat i do Španělska a jižní Ameriky.

[appbox appstore id1037898364]

11

Dnes nejčtenější

.