Zavřít reklamu

Videoshop iconStále více a více videí je natočeno iPhonem či iPadem a pokud hledáte skvělou aplikaci na stříhání videí, stáhněte si Videoshop. Je to ultra-populární editor, který se chlubí hodnocením 4,5 hvězdičky a ohodnotilo jej více než 2100 lidí. Videoshop stojí v App Store 1,99 dolarů (50 Kč), my vám však ukážeme, jak si jej stáhnout zcela zdarma a vcelku jednoduše.

Prvně se pojďme podívat, co vám Videoshop nabídne. Můžete zde stříhat vaše videa, přidat hudbu na pozadí a také přidat zvukové efekty.Pohrát si také můžete s úrovní jasu, sytosti a přidat slow-motion efekty. Zakomponovat můžete i animované tituly, dabing a různé přechody. Poté je zde možnost sdílení na Vine, Snapchat, Instagram, Facebook, YouTube, Vimeo či Mail.

Pokud si tedy budete chtít Videoshop stáhnout zdarma, musíte si nejprve stáhnout aplikaci Apple Store. Tu otevřete a na záložce Účet –> Země vyberete zemi United States (úplně dole) a nahoře kliknete na Uložit. Poté se stačí přepnout na záložku Featured a sjedete dolů, kde uvidíte ikonu aplikace Videoshop. Zde kliknete na Download Videoshop – Video Editor free a poté na Download now for free. Budete přesměrování do App Storu, kde dostanete speciální kód, který když uplatníte, tak si budete moct stáhnout aplikaci Videoshop zcela zdarma. Nabídka platí do 1. dubna, tak ji využijte a editor si stáhněte.

videoshop
 
videoshop2

*Zdroj: cultofmac

Dnes nejčtenější

.