Zavřít reklamu

Photos os x iconApple pracuje na vylepšení aplikace Fotky v nových systémech iOS 10 a OS X 10.12, uvedl japonský reportér Mac Otakara. Aplikace bude údajně aktualizována, díky čemuž do ní přibudou nové funkce, aby byla na stejné úrovni jako je dočasně ukončená aplikace iPhoto 9.6.1 pro Mac a iPhoto 2.0.1 pro iPhone.

Ještě není přesně známo, jaké nové funkce se objeví, ale server Mac Otakara tvrdí, že iPhoto 2.0.1 zahrnuje nástroje pro editaci EXIF informací a dotykovou technologii štětce pro úpravu jasu a další parametry pro určité části fotografie. Podobné nástroje pro úpravu by se mohly objevit v iOS verzi Photos. Na OS X se dočká vylepšení aplikace Photos, ale nenabídne až tak pokročilé funkce, které nabízí aplikace Aperture.

Nemáme moc informací o nových verzích OS X 10.12 a iOS 10, ale přesto nedávné zvěsti ukázaly, že by se na OS X měla objevit osobní asistentka Siri, která byla velmi dlouho žádaná. Pomocí Siri budete moci upravit nastavení systému, odpovědět na rychlé dotazy nebo otevřít aplikaci.

Nové verze systému pravděpodobně dorazí na podzim, jako každoročně, ale můžeme očekávat náhled systémů na konferenci WWDC 2016, která se obvykle koná v červnu.

Photos app mac

*Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.