Zavřít reklamu

iPad-Pro-Smart-Keyboard-250x165Apple vydal vůbec první aktualizaci firmwaru pro klávesnici k iPadu Pro s názvem Smart Keyboard. Po připojení této klávesnice k iPadu Pro uvidí dotyčný uživatel výzvu iOS, která jej informuje o dostupnosti nového softwaru. Dále pak může aktualizaci odložit, nebo ji ihned nainstalovat. Jak uvedl web appleinsider, aktualizace příslušenství je dostupná jako over-the-air, což znamená, že nemusíte svůj iPad připojovat k iTunes v PC, ale vše probíhá bezdrátově přímo v zařízení. Instalace vlastně funguje prostřednictvím Smart konektoru, který se nachází na obou zařízeních.

„Proces aktualizace trvá jen několik sekund. Neobjevily se žádné informace o tom, jaké změny či vylepšení tato aktualizace softwaru přináší,“ píše se na webu appleinsider.

Macrumors zase přinesl informace, že nový firmware zlepšuje stabilitu spojení mezi Smart Keyboard a iPadem a taktéž opravuje neočekávané potíže při probuzení zařízení, kdy klávesnice chvilku nereagovala. Při procesu samotné instalace softwaru není možné klávesnici používat. Smart konektor má výhodu v tom, že je schopen zařízení nabíjet a navíc přenášet data zároveň. iOS 9.3 by měl kromě všemožných vylepšení taktéž přinést možnost aktualizovat software klávesnic třetích stran, prostřednictvím výše zmíněného konektoru. To uvítá hlavně firma Logitech, která již pro iPad Pro jednu bezdrátovou klávesnici má.

Smart-Keyboard-firmware-update-prompt-image-001

 

*Zdroj: idownloadblog

Dnes nejčtenější

.