Zavřít reklamu

Apple Watch stone modern buckle black iconU jednoho z francouzských Apple Premium Resellerů se objevily propagační materiály odhalující nové řemínky pro Apple Watch, které Apple představí pravděpodobně až 15. března společně s iPhonem 5se a iPadem Aie 3. Plakáty odhalují řemínek Modern Buckle v tzv. „Stone“ variantě určený pro střední edici Apple Watch z nerezové oceli. Stejnou barevnou variantu už Apple nabízí u gumového pásku pro Apple Watch Sport, který představil v září minulého roku.

Kromě zachyceného řemínku se ale objevily ještě další nové Modern Buckle barevné varianty, které ukázal zahraniční server watchgeneration.fr. Jak můžete vidět na snímku níže, Apple by měl příští měsíc představit také černý, modrý a hnědý Modern Buckle řemínek pro střední edici Apple Watch.

Očekává se, že Apple ukáže i řemínek Milanese Loop ve Space Black variantě, která se ukázala na českém Apple Online Storu, nicméně po odhlaní ji Apple stáhl z prodeje. Podle našich informací měla být černá varianta Milanese řemínku určena exkluzivně pro český trh, ale černý řemínek prý ztrácel svou barvu, a tak jej Apple ihned stáhl z prodeje, dokud problém nevyřeší. Podle serveru 9to5mac by měl Apple řemínek představit také zmíněného 15. března.

Apple Watch stone modern buckle 1
Apple Watch stone modern buckle 2
Apple Watch stone modern buckle 3

Aktualizace: Podle MacRumors je na fotografiích, které zachycují řemínek Modern Buckle v „Stone“ variantě, jen běžný růžový řemínek, který Apple už prodává, ale barva je odlišná kvůli špatným světelným podmínkám, které fotograf při focení propagačního materiálu v APR měl. Když totiž server na fotografii upravil barvy, odhalil, že jde skutečně o běžný růžový řemínek. Otázkou ale zůstává, jestli i zbylé řemínky, které můžete vidět na fotografii výše, jsou také jenom upravené z již prodávaného řemínku, či jde doopravdy o nové barevné varianty.

modernbucklecolorcorrected-800x532

Dnes nejčtenější

.