Zavřít reklamu

icon 344738_larger

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

view
Je pro vás nudný snímek, který máte umístěný na ploše svého Macu? Užijte si tzv. živou obrazovku, na které je ve smyčce přehráváno video, webkamera či slideshow z vašich fotografií.

[appbox appstore id579882955 oldprice=“4,99€“]

Total Manager
Total Manager je jakýmsi Total Commanderem pro Mac. Tato aplikace je souborovým manažerem, který vám umožní efektivně pracovat s vašimi soubory. Total Managerem obsahuje možnost zaarchivování, prohlížeč fotografií, videí, audio přehrávač, FTP, SFTP klient a další. Aplikace podporuje velké množství různých formátů. Total Manager zároveň také chrání vaše soubory s AES-256.

[appbox appstore id796275163 oldprice=“14,99€“]

XView
XView je profesionálním, inteligentním a výkonným prohlížečem souborů, který podporuje opravdu velké množství různých formátů. S XView můžete lehce prohlížet obrázky, video či poslouchat audio.

[appbox appstore id771344738 oldprice=“6,99€“]

Tonality
Rádi vytváříte z vašich fotografií černobílé snímky? Pokud ano, tak Tonality je moderní černobílý fotoeditor, který byl vytvořen exkluzivně pro Mac. Tato aplikace je rychlá, efektivní a pomůže vám rozvíjet vaší kreativitu. Tonality vám nabízí možnost vytvářet překrásné fotografie, ať už jste profesionál nebo amatér.

[appbox appstore id892581529 oldprice=“19,99€“]

Fraction Converter
Užitečná aplikace, která umí převádět zlomky na desetinná čísla a naopak. Výsledky i historii si můžete snadno posílat přes email.

[appbox appstore id1081816673 oldprice=“4,99€“]

EverFont PRO
EverFont PRO je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id586170998 oldprice=“8,99€“]

Super Refocus
Super Refocus je skvělou aplikací, kterou by si rozhodně žádný fotograf nadšenec neměl nechat ujít. Aplikace naprosto profesionálně zvládne zaostřit objekty na vašich fotografiích a zvýší intenzitu snímků. Lehce ohraničte oblast, na kterou chcete zaostřit a vytvořte neobyčejná díla. Samozřejmě aplikace umí mnohem víc než pouhé zaostření, je také komplexním fotoeditorem.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“14,99€“]

Dnes nejčtenější

.