Zavřít reklamu

Steve Jobs sandalsKdyž Orion vydal track s názvem Zkus chodit v mejch botách, reagoval na to, že není možné soudit člověka když nechodíte v jeho botách a nevíte, jaké to je být ním. Co se však Steva Jobse týká, nyní máte možnost zjistit jaké to je chodit v jeho botách a to doslova! Do aukce se totiž dostávají osobní předměty Steva Jobse mezi které patří sandály Birkenstock, černý rolák Next, hodinky Seiko a také skupina čtyř drobností, mezi které patří například vizitka nebo propiska, kterou Jobs používal.

Předměty dal do dražby Mark Sheff, kuchař který využíval výhradně přírodní potraviny, díky čemuž se setkal se Stevem Jobsem, který byl vegetarián a část svého života také frutarián. Mark Sheff tak Jobsovi pomáhal se stravováním a také s udržováním jeho osobní zahrádky, kde si Steve sám pěstoval vlastní jídlo.

Mark Sheff získal věci poté, co je Steve vyhodil v momentě, kdy měl pocit, že má příliš mnoho věcí. Jobs často vyhazoval věci, když se mu zdálo, že jich je v jeho domě již příliš mnoho. Mark Sheff nyní dává do aukce osobní předměty, které Jobs skutečně nosil nebo používal a pokud vás zajímá, jaké je to chodit v botách Steva Jobse, pak máte možnost to zjisti, tedy pokud tento výrok vezmete doslova.

Aukci sandálů naleznete přímo zde. Ostatní předměty pak najdete také na facebookové stránce, kde najdete i další věci, které se do aukce teprve chystají.

lf

Dnes nejčtenější

.