Zavřít reklamu

Messenger dislike iconFacebook chystá razantně rozšířit reklamy a nově na ně narazíte nejenom při projíždění zdi a profilů, ale také ve zprávách a v Messengeru. Facebook tak chce nabídnout nové možnosti inzerentům, ale uživatelé novinku s tak velkým nadšením s velkou pravděpodobností nepřijmou. Facebook by měl reklamy v chatu a Messengeru spustit už v polovině tohoto roku, ale přesné datum prozatím specifikované nebylo.

Pozitivní zprávou je, že vás v chatu nebude moct oslovit inzerent, se kterým jste již v minulosti nekomunikovali. Ve výsledku vám tak nebude moct poslat reklamní zprávu ani stránka, u které máte „To se mi líbí.“ Proto, pokud nebudete psát například Samsungu, že ošlivější smartphone, než jejich nový Galaxy S7 jste ještě neviděli, bude vás moct korejská společnost v létě oslovit a nabízet vám jejich nové hodinky či cokoli jiného.

Facebook se ale snaží, aby uživatelé začali se stránkami na Facebooku a Messengeru více komunikovat, a tak zprovoznil novou adresu fb.com/msg. Pokud nás tedy chcete kontaktovat na Facebooku, stačí přejít na adresu fb.com/msg/letemsvetemapplem a automaticky se vám objeví chat s námi, přes který nám můžete napsat. Dejte si ale pozor, jakmile padne polovina roku a Facebook nové reklamy spustí, okamžitě vám pošleme reklamu :-).

screen-shot-2015-03-25-at-10-53-11-am
Sponsored FB messenger

*zdroj: techcrunch, zive

Dnes nejčtenější

.