Zavřít reklamu

Super PhotoCut iconV tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých aplikací pro Mac, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

DiscBurner
DiscBurner je profesionální vypalovací aplikací. Můžete použít DiscBurner na vypálení dat, iso a dmg souborů. Podporuje CD, DVD, HD-DVD a BD.

[appbox appstore id779614719 oldprice=“9,99€“]

AnyMP4 MKV Converter
Díky aplikaci AnyMP4 MKV Converter můžete převést video MKV na jakýkoliv oblíbený video formát jako např. MP4, MOV, M4V, MPEG, AVI, FLV, WMV a další. Poté můžete video přehrát na jakémkoliv zařízení (iPad, iPhone, iPod či jiný digitální přehrávač). Samozřejmostí je zachování původní kvality videa. Aplikace také přináší řadu různých upravovacích funkcí (ořezání, efekty apod.) A nabízí opravdu snadno ovladatelné uživatelské rozhraní. Cena aplikace je za normálních okolností poměrně vysoká, takže využijte možnosti stahovat zadarmo! Aplikace je doopravdy zdarma, ale blbne plug-in.

[appbox appstore id633261798 oldprice=“19,99€“]

quickWallpaper
QuickWallpaper vám pomůže snadno změnit tapetu vaší plochy za pomocí jednoho kliknutí. Také vám tato aplikace umožní rychle přeskakovat mezi šestnácti odlišnými prostory na vaší ploše a nastavit na každý prostor jinou tapetu. QuickWallpaper rozzáří váš Mac a nabízí vám různé změny na vaší ploše. Aplikace podporuje různé formáty vašich fotografií.

[appbox appstore id473487645 oldprice=“4,99€“]

EverFont
EverFont je šikovným nástrojem pro všechny vývojáře a designéry, kteří si chtějí vyzkoušet všechny možné druhy písma a vybrat pro svou aplikaci to nejlepší. Z aplikace si můžete vybrané písmo nakopírovat například do mailu nebo vyexportovat do PDF.

[appbox appstore id654635320 oldprice=“6,99€“]

Air Browser
S Air Browser jsou všechny vaše oblíbené webové stránky načtené v pozadí a jsou snadno a bleskurychle přístupné z menubar. Tato aplikace vám umožní převzít velení nad vašimi nejoblíbenějšími stránkami.

[appbox appstore id948620309 oldprice=“3,99€“]

AnyMP4 FLAC Converter
AnyMP4 FLAC Converter vám umožní velmi rychle převádět FLV, F4V, SWF a FLAC na MP3, AAC, AIFF, ALAC, WAV, WMA, M4A a další. Aplikace také umí extrahovat audio z video souborů a poté je umí převést na vámi požadovaný audio formát. Aplikace je skutečně zdarma, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id640038556 oldprice=“9,99€“]

Smart Zipper
Smart Zipper je skvělou aplikací, která se zaměřuje na archivaci a umožní vám zazipovat i odzipovat vybrané soubory. Dále vám umožní ochránit vaše soukromé soubory zapomocí zašifrování AES.

[appbox appstore id524576324 oldprice=“9,99€“]

PhotoCut
PhotoCut je interaktivní nástroj pro vystřihování vámi zvoleného obsahu. S touto aplikací můžete také odstranit pozadí z vašich fotografií. PhotoCut je aplikací, která značně urychlí celý designový proces, ušetří váš čas a vylepší kvalitu vašich fotografií. Aplikace podporuje velké množství souborů (JPG, BMP, PNG, GIF a další).

[appbox appstore id966457795 oldprice=“14,99€“]

Geranium
Geranium PDF Converter dokáže konvertovat váš PDF soubor na HTML, což můžete využít pro zveřejnění na internetové stránce. Také umí slučovat soubory PDF, konvertovat PDF na formáty PNG, JPEG a další.

[appbox appstore id638275078 oldprice=“1,99€“]

Equilibrium 3D
A máme tu hru, která je kombinací 3D Arkanoidu a plošinovky z první osoby. Jedinočnost této hry spočívá v tom, že ne všechny cihly mohou být zničeny koulí, některé musí být odpáleny z vnitřku cihly. Funguje to takovým způsobem, že v momentě, kdy trefíte cihlu koulí, budete přeneseni do vnitřku cihly, kde musíte najít rozbušku.

[appbox appstore id967828129 oldprice=“2,99€“]

Dnes nejčtenější

.