Zavřít reklamu

gameofpong_icon

Apple Watch toho dokážou opravdu hodně. Můžete pomocí nich nejenom telefonovat, číst notifikace, ale také například nastartovat automobil, odemykat dveře od svého domu nebo na nich můžete jednoduše hrát hry. Ty ve většině případů jsou pouze jednoduché „klikačky,“ které vám pomohou v autobuse, čekárně nebo tramvaji zkrátit čas. Vývojář Matt Wiechec včera na App Store nahrál novou hru s názvem „A Tiny Game of Pong.“ Matt se inspiroval klasikou z roku 1970 a převedl ji do podoby 21. století. Určitě to byl dobrý nápad, protože hra začíná sklízet úspěch po celém světě.

Ve hře stojíte proti soupeřovi a mezi vámi lítá kulička. Otáčením digitální korunky, ovládáte svou „podložku,“ kterou se snažíte kuličku odrazit zpět na soupeřovu stranu. Odrazíte-li podložkou kuličku, dostanete jeden bod. Hra skončí pokud se vám nepodaří kuličku odrazit. Hru aktuálně můžete stáhnout na App Store úplně zdarma, ale nabízí i jeden in-app nákup ve výši 0,99 dolarů. Pomocí něho odemknete druhý mód, který se jmenuje play-off a také zpřístupníte možnost, díky které si můžete hru přizpůsobit jak se vám zlíbí – můžete měnit barvy, pozadí a mnoho dalšího. Hra je dokonce propojena s aplikací Game Center, díky které můžete porovnávat své skóre se svými přáteli. „Pong“ lze hrát i pokud nejsou Apple Watch propojeny s iPhonem.

Je třeba poznamenat, že A Tiny Game of Pong není první „Pong“ hrou na jablečné hodinky, ale je jediná, která je dobře optimalizována a ovládá se přes digitální korunku. Pokud se vám A Tiny Game of Pong nelíbí, můžete vyzkoušet alternativní „pong for Apple Watch.

[appbox appstore id1046553860]

a-tiny-game-of-pong-apple-watch

*Zdroj: Macrumors.com

Dnes nejčtenější

.