Zavřít reklamu

real_racing_3Populární závodní hra Real Racing 3 byla již několik let dostupná pro iOS, včerejší aktualizace však přinesla debut i na tvOS a s ním spojenou Apple TV 4. generace. Není to poprvé, co se hra spojila s Apple TV, na 3. generaci byla možnost streamovat obraz do Apple TV a hrát tak na velké obrazovce. To byl sice hezký krok vpřed, ale nic se nevyrovná hře běžící přímo na samotné Apple TV. Včerejší aktualizace nám ukazuje začátek nové cesty, kterou se hra ubírá a grafika je zkrátka úchvatná.

Redaktor z webu 9to5mac natočil ukázku multiplayeru přímo ze své Apple TV. Jak můžete vidět na videu níže, Real Racing 3 je opravdu jedna z nejlépe graficky zpracovaných her, které jsou na tvOS v současnosti dostupné. Je pravda že 4. generace je oproti těm předchozím o poznání větší a objemnější, i tak je však stále obdivuhodné, jakou grafiku dokáže tak malé zařízení bez ventilátoru zpracovat. Je smutné, že ve třetím díle Real Racingu EA zavedlo mikro-transakce uvnitř aplikace, které vás neskutečně ve hře brzdí a pokud si chcete pořádně zahrát, tak jsou, dá se říct, nezbytné.

real-racing-3-siri-remote-control

Ještě více znepokojivé jsou klesající FPS, kvůli kterým se hra občas seká. Problémy s výkonem se ukazují při větším počtu automobilů na obrazovce. Přesto je Real Racing 3 skutečně skvělou hrou a na Apple TV nabízí taktéž multiplayer na rozdělené obrazovce a to až pro čtyři hráče. Kromě hraní se Siri ovladačem, můžete hru ovládat také iPhonem, iPadem, nebo i jiným ovladačem od prodejců třetích stran. Včerejší aktualizace rovněž přinesla balíček vozů z NASCAR. Výhodou je i spojení s cloudem, díky čemuž se vám postup ve hře v iOS přenese i na tvOS.

real_racing_3_ss

*Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.