Zavřít reklamu

iPhone instagram facebook iconPokud váš někdy zaujalo video na Instagramu či Facebooku natolik, že byste si jej nejraději stáhli do iPhonu případně do svého počítače, ale nevěděli jste jak, tak nyní zbystřete. Stahovat videa z YouTube není nic těžkého a dokonce jsme vám nedávno ukázali, jak toho docílit přímo na iPhonu. Jenže z Facebooku nebo Instagramu už to tak jednoduché není a je k tomu potřeba znát buďto nějaký trik či software, který vám to umožní.

Pro Mac ale existuje opravdu šikovná aplikace Softorino YouTube Converter, která nejenom že umí stahovat videa z YouTube, ale nově také z Instagramu a Facebooku a to jak do Macu, tak i přímo do připojeného iPhonu. Apliakce je navíc zcela zdarma a jediné, co musíte udělat, je ji stáhnout, nainstalovat, připojit iPhone k Macu přes Lightning kabel, zkopírovat adresu videa z Facebooku ne Instagramu, vložit do aplikace, vybrat formát a umístění a zahájit stahování.

Abyste získali odkaz na video z Instagramu, musíte si jej otevřít v prohlížeči na desktopu, kliknout u příspěvku na čas v pravém horním rohu a pak už jen odkaz z prohlížeče zkopírovat. Video pak můžete do iPhonu stáhnout buďto přímo jako video nebo jen jako audio, tudíž se uloží do aplikace Videa případně do aplikace Hudba. Nemusíte vůbec nic synchronizovat přes iTunes nebo přes Wi-Fi a vše, co chcete stáhnou, bude rovnou na vašem zařízení během chviličky.

Instagram Facebook FB

Dnes nejčtenější

.