Zavřít reklamu

icon 741952_larger

Níže jsme uvedli všechny zajímavé aplikace, které jsou dnes zdarma. Mějte však na paměti, že se může snadno stát, že aplikace opět sklouzne zpět na původní cenu. Bohužel my to neovlivníme a ujišťujeme vás, že v době psaní zdarma byla. Jestliže se vám obsah neukazuje správně, obnovte stránku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stažení můžete použít také QR kód. Malá ikonka u velké ikony aplikace značí, že je dostupná také pro Apple Watch.

Cloud Hub
Cloud Hub je přehlednou čtečkou dokumentů a správcem pro iOS platformu. Umožní vám stahovat a uploadovat soubory z cloudových služeb (Box, Dropbox, Drive, iCloud). Se všemi soubory, které máte uložené v aplikaci, můžete manipulovat, přejmenovávat je či odstraňovat. Můžete si prohlížet všechny běžné soubory jako PDF, PNG, JPG, MP4, iWork, MS Office a další. Své soubory můžete sdílet také přes sociální sítě.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“0,99€“]

Speed PRO
Speed PRO je rychloměr s GPS a s možností ukládání jednotlivých tras. Aplikace měří vaši rychlost, průměrnou rychlost, nejvyšší rychlost, vzdálenost, čas, kurs a nadmořskou výšku. Speed PRO se také automaticky pozastaví v okamžiku, kdy se zastavíte.

[appbox appstore id510776298 oldprice=“2,99€“]

VLC Remote
VLC Remote vám umožní ovládat váš VLC přehrávač na Macu či počítači. Aplikace podporuje iPhone, iPad i Apple Watch. Díky VLC Remote můžete naprosto s přehledem ovládat (přehrávat, zastavit či pozastavit, ovládat hlasitost a další) vše z vašeho gauče. Aplikace také nabízí widget, takže budete mít ke všemu mnohem rychlejší přístup.

[appbox appstore id297244048 oldprice=“4,99€“]

BLINK
Vytvořte krásné snímky s Blink. Tato aplikace vám nabízí stylové a výkonné nástroje, které vám pomohou s vytvářením zajímavých snímků. Přináší vám rámečky, filtry, efekty, texty a mnoho dalšího, takže budete mít možnost vytvořit kreativní a zábavné fotografie. Své výtvory sdílejte na Instagramu, Facebooku, Twitteru či na jakékoliv sociální síti, kterou používáte.

[appbox appstore id933002558 oldprice=“0,99€“]

Shortify
Shortify je výkonným nástrojem, který vám z dlouhé URL vytvoří krátkou URL. Stačí zkopírovat dlouhou URL adresu či jakýkoliv text, který obsahuje příliš dlouhou URL a aplikace vám ji automaticky zkrátí. Aplikace také ukládá historii vašich adres.

[appbox appstore id957741952 oldprice=“1,99€“]

Webpageshot
Webpageshot je jednoduchým, ale výkonným nástrojem, který převádí webové stránky na obrázky. Nemusíte se bát, tato aplikace zachytí celou webovou stránku, nejen tu část, kterou vidíte na své obrazovce.

[appbox appstore id961903350 oldprice=“0,99€“]

Days Left
Days Left je aplikace, která sleduje vaše denní aktivity a připomíná vám kolik dní zbývá do začátku určité události za pomocí vašich fotografií. Jedná se o tu nejjednodušší a designově pěknou cestu, jak sledovat všechny vaše dny. Days Left vám nabízí sedm kategorií (událost, narozeniny, zábava, dovolená, život, láska, studium). Aplikace také podporuje hlasové záznamy pro každou událost, možnost třídit události za pomocí času, nastavení pozadí pro každou událost, změny barvy textu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1073337220 oldprice=“0,99€“]

NodeBeat
Začněte vytvářet hudbu s NodeBeat – intuitivní a zábavnou vizuální hudební aplikací. Vytvářejte vlastní hudbu během okamžiku nebo se zaposlouchejte, co NodeBeat vygeneruje sám. Jednoduše sdílejte své výtvory s kýmkoliv či si je prostě uložte. Objevte v sobě hudebního génia s aplikací NodeBeat.

[appbox appstore id428440804 oldprice=“1,99€“]

TurboCollage Pro
Rádi vytváříte přehledné a krásné fotokoláže? Pak tu pro vás máme aplikaci, která by vás mohla zaujmout. TurboCollage Pro je další fotoaplikací, která vám pomůže vytvořit přesně to, co budete chtít na vašem iPhonu a iPadu. Tato aplikace vám umožní kombinovat fotografie do krásných koláží za pomocí dvou snadných kroků – vyberte velikost a konkrétní fotografii, kterou chcete použít.

[appbox appstore id1076224918 oldprice=“0,99€“]

Work.JOT
Work.JOT je aplikací zaměřující se na spravování vašich úkolů a připomínek. Spravujte, analyzujte a poznamenávejte si své úkoly za pomocí této užitečné aplikace.

[appbox appstore id891946734 oldprice=“4,99€“]

Dnes nejčtenější

.