Zavřít reklamu

Kanye West

Americký rapper Kanye West, který je známý především z důvodu, že mluví naprosto narovinu, se již dříve vyjádřil ke hrám na App Store a na svůj Twitter napsal, že nechápe vývojáře, kteří dávají do dětských her in-app nákupy. Může to vyznít bláznivě, ale West nyní připravuje hru, ve které budete hrát za Westovu mrtvou matku ve formě anděla a Pegaseuse v oblacích. Narozdíl od podobných her vám budou na pozadí hrát předělané písně Kanyeho Westa. Je už jasné, že ve hře bude i „Only One“, která doprovází trailer a po ní bude i celá hra pojmenována. Píseň udělal jako poctu své matce, která zemřela v roce 2007.

Kanye ukázal trailer na hru Only One během živé události v Madison Squear Garden, která byla streamovaná na službě Tidal. Od doby, co je trailer na YouTube, zaznamenal vysoký neúspěch. To dokazuje i počet palců, které u videa jsou. Bohužel ze 70% převažují disliky.

Kanye poznamenal, že při vývoji hry měl potíže a snaží se ho vytlačit neznámý herní vývojáři z San Francisca. „Pracoval jsem na videohře a chtěl jsem vidět váš zájem… Myšlenka hry je, že moje máma cestuje přes brány nebes… Vy to ale nechápete, jdu ven a chci se setkat s každým vývojářem San Franciscu a oni mě posílají do prd**e… Říkam že chci udělat hru a oni na to – kašleme na tebe,“ řekl Kanye.

Dále dodal, že hra už bude brzy venku, zatím ale neřekl pro jakou platformu bude dostupná, ale je velmi pravděpodobné že bude chtít zopakovat na App Store úspěch jeho manželky Kim Kardashian. Takže fanoušci Kanye Westa, kteří mají iOS zařízení se nejspíše hry dočkají.

https://www.youtube.com/watch?v=9LMI2MkCK6A

Kanye-West-Only-One-The-Game

*Zdroj: 9to5mac.com

Dnes nejčtenější

.