Zavřít reklamu

iPhone 7 new concept iconDo představení nové generace iPhonu zbývá stále ještě několik měsíců, ale už nyní známe některé podrobnosti týkající se designu chystaného smartphonu od Applu. Například nedávno uvedl server Macrumors, že se iPhone 7 zbaví vystouplé čočky fotoaparátu a pruhy pro antény na zádech telefonu už by neměly vést přes záda, ale zůstat by měly jen ty vedoucí po hranách. Další velkou změnou by měla být absence 3,5mm jacku, na jehož místě by měl být druhý reproduktor. iPhone 7 bude podle informací také o něco tenčí, ale jinak se má v mnohém podobat současnému iPhonu 6(s).

Designér Arthur Reis nyní přichází s novým konceptem iPhonu 7, při jehož návrhu se inspiroval již uniklými informacemi. Jeho iPhone 7 tak má minimalističtější pruhy, nevyčnívající čočku fotoaparátu, kulatá tlačítka pro ovládání hlasitosti z iPhonu 5s a starších a namísto 3,5mm jacku druhý reproduktor, o kterém informovali analytici poprvé v pátek. Kromě toho samozřejmě nechybí podpora bezdrátového nabíjení, voděodolnost a AMOLED displej, o kterém se ale spekuluje ve spojitosti s iPhonem 8.

Těmi nejzajímavějšími novinkami jsou pak Touch ID s podporou 3D Touch, který si Apple nechal nedávno patentovat a přibalená zcela bezdrátová Beats sluchátka, která by měl Apple už v současnosti vyvíjet a představit je společně s iPhonem 7. Prodávat by se ale měla samostatně a v balení nového iPhonu bychom měli najít Lightning EardPods.

iPhone 7 new concept 1
iPhone 7 new concept 8
iPhone 7 new concept 7
iPhone 7 new concept 9
iPhone 7 new concept 5

iPhone 7 new concept 4
iPhone 7 new concept 11
iPhone 7 new concept 3
iPhone 7 new concept 2
*zdroj: Arthur Reis

Dnes nejčtenější

.